Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte dzabe da se nadate da BiH moze pre svih zemalja iz okruženja u EU sve dok ne reši neke stvari a to svi znaju.Realno 2030.
BIH treba uci prije Srbije. Nije u pitanju ekonomski napredak ili progres u reformama , radi se o jednoj poruci Srbiji da ne mogu preko RS usporavat BIH na putu prema EU i da pri tome vuku cjelu Evropu za nos ( kao eto oni su fini nije do njih vec do vlasti U BL) .
Svaka cast Hrvatskoj sto im je sprijecila otvaranje novih poglavlja. Nije uopste fer kako se Srbija ponasa od samog pocetka. Jednu pricu ima u sarajevu, drugu u Banja Luci, trecu pred EU , cetvrtu prema Hrvatskoj , petu prema Rusiji. Srbija treba da rascisti sama sa blizom prosloscu; da ne samo prizna da je organizovala napad na BIH vec i da je saucesnik u genocidu nad njenim stanovnicima - samo zato da se domogne jednog njenog djela teritorija.
@Svabaterminator , dodik nije vuckov potrcko i Vucic nije institucija vec veliko-srpski intelektualni krug iz Beograda koji daje instrukcije sta da radi + obavjestajna sluzba Rusije. Vucic .... ne znam sta da kazem za tog covjeka , s jedne strane mu nije strano da tlaci BIH kako bi stagnirala u odnosu na Srbiju, s druge strane dio njega misli da ipak to nije u redu. Ali nije on na koga sam mislio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
....kad ispune uvjete, otvaraju se poglavlja......a poslije ima još.....
@vatikan2 ........kad vam činimo uslugu, fino recite hvala........inače danas ponovo antihrvatska mržnja na srpskim portalima..........lažljiv narod, jedno misli, drugo radi a treće govori.......
@vatikan2 .......a tko je od vas normalan.....nitko......u ludnici su svi doktori, piloti, strojovođe..... ti bi bio strojovođa......i uštekali bi ti dva tri vagona...........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koga bre boli patka? Zemlje se koprcaju da izadju iz iste. Nego, nek ustaše imaju neki glas, pa makar :) Vidim sto su njima evropske integracije pomogle :)
ma propali smo svakako svi samo pusti da voda nosi :D... @osmani=@fildzan drzava :D :D :D
@fildzandrzava Oooooo de si ti :) Jesi me pozeleo? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Kad kola krenu niz brdo....e tako je danas djikanima hahahahha
Pa ovo je nehumano. Mislim da proklinju trenutak kada su se jutros probudili :D