Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njoj je uspjeh čim se ambasador srbije u NATO \"samoubio\" (tj. gurnuli ga kroz prozor) kako se piše \"IZDAJA\" na srpskom? \"DAČIĆ\"!
Krenulo nam je, nadam se da ova vlast imati istrajnosti u sebi, te da će sprovesti sve zacrtane reforme. Onda ćemo imati još bolju poziciju za pregovore.
Vučić je izgradio autoritet kakav retko ko ima u zemljama okruženja. Njegov glas se čuje daleko i poštuje se.
Mislim da EU i SAD imaju veliko poštovanje prema novoj vlasti, Otuda ovi pozitivni pomaci.
Ova vlast je pokazala da možemo mnogo da postignemo kada smo složni oko zaštite ekonomskih i političkih interesa države.
Svim snagama, zajedno do najboljeg rešenja. Srbija nikada nije bila jedinstvenija.
Sva sreća pa smo koliko-toliko poravili pregovaračku poziciju.
Napredak je odlika ove vlasti koju u potpunosti podržavam.
Bolelo je njih uvo za napredak, jer je njih zanimao samo napredak njihovog dzepa. Stvari se menjaju i uvodi se red. Cak je u ovom novom redu i uspostavljenom poretku i opozicija ozbiljnija shvata drzavu i potrebu da se ojacaju institucije. Morao je neko da im otvori oci, ocigledno.
Bar se nazire neki pomak. Ja stvarno ne razumem sta je radila prethodna vlast. Pa da su bar imali neke rezultate na bilo kom polju, u jednom sektoru.
To je zato što ni jednom političaru nije drago kada se govori o korupciji, makar to bilo i u okolnim zemljama. A nije samo borba protiv korupcije ono što je pozitivno u poslednjih nekoliko meseci u Srbiji.
Srbijia postiže napredak u mnogim sektorima. Nažalost, medijski regionalni mrak ne želi da podeli ovu vest sa svojim građanima. Možda bi tako izvukli pozitivne primere, kao bi se ne stvari pokrenuli i u drugim zemljama.
Drago mi je da je Srbija konačno primer mnogim zemljama u okruženju i Evropi, kako se vodi odgovorna politika, gledano u poslednjih nekoliko meseci. Nadam se da će se nastaviti sa ovakvom praksom.
Mislim da bi Vučić bio mnogo efektivniji u ovim razgovorima. Ne čini mi se da je Dačić kadar da se nosi sa ovom problematikom. Ali, kako god, neka bar nastave da vode savesno i odgovorno svoje resore.
Moramo da nastavimo da složno grabimo ka povećanju standarda, zaštiti naših građana na KIM i na pravljenju dugoročne nacionalne strategije koja će nam omogućiti izvesnost u godinama koje dolaze.
Tek sada vidimo da oni što su bili nisu radili ništa drugo do zaštite njihovih, a ne državnih interesa. Ispraznili su kasu sistematskih podrivanjem i uništavanjem svih državnih sektora institucija, ekonomije, privrede, standarda. Za loše stanje su uvek bili spremni da krive ekonomsku krizu.