Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj mu izraza \" taj slučaj nije razumljiv običnim ljudima\". Na.bijem na rac.ku vas \"posebne\" ljude koji to razumijete. Mislio si valjda reći \"to samo mi ja.nezi razumijemo, a ne oni glu.psoni na Balkanu\". Kad vam potvrde presudu ima da bankrotirate. To ćete vi ne samo dobro razumjeti nego i osjetiti na vlastitim leđima.
...herr erjavec, samo da vas informiram...iz prve ruke znam da su se u sarajevu, od oktobra 90-e novci u vrećama transportovali za \"sloviniju\"...ne bih o imenima, ali ako to znam ja, nemojte da nam lagite, tako providno :)
U neku ruku i razumijem gosp. Erjaveca. Kako objasniti činjenicu da nakon ovakve pljačke, skandala i sramote sa štedišama Ljubljanske banke, mi Bosanci dajemo dozvolu da ponovo osnuju svoja predstavništva širom BiH?! Ajde što poltroni za cifru daju dozvolu, ali najgori smo mi koji nakon svega hladno uđemo u tu istu (N)LB i ostavimo im novac?!
@podsjetnik O cemu to ti?! Jesi li ti cuo za \"vereificiranu staru deviznu stednju\"? Kakvo ba \"guranje pod tepih\" nekih \"ogromnih potrazivanja od PBS\" kada Federacija svake godine u septembru isplacuje glavnicu po staroj deviznoj stednji izmedju ostalog i iz PBS a u martu kamatu po istoj?! Lupas gluposti o kojima pojma nemas...
Da se ne zaboravi, ogromna devizna potraživanja imaju građani od Privredne banke Sarajevo, to se gura pod tepih.
Zlovenci,Alpski srbi.
OVAJ TEKST KOPRAJTE I PASTAJTE NAREDNIH GODINU DANA Patriote Bosne i Hercegovine iz vise od 30 nevladinih organizacija namjeravaju za sljedece parlamentarne izbore 2014. alarmirati glasace iz entiteta RS a koji vise ne zive u tom entitetu, koji su ili u dijaspori ili u Federaciji da na sljedecim izborima svi glasaju u opcinama svog rodjenja u RS, da se tamo prijave i glasaju.. Sve patriotske stranke BiH ce izaci sa zajednickim kandidatima kao sto su nedavno izasle sa zajednickim kandidatom na opcinskim izborima u Srebrenici gdje su pobijedili. Patriotskim snagama treba 5 poslanika iz RS koji ce biti na strani drzave BiH i koji ce glasati za zakone u korist jacanja Bosne i Hercegovine. To se moze postici kao sto je postignuto u Srebrenici. Tako ce parlament BiH usvojiti zakone npr o zabrani negiranja genocida, jacanju drzavnih institucija a zasto ne i zakon o ukidanju entiteta. DOSLO JE VRIJEME...
moglo bi se fino opariti :D
TO NIJE NI 1% ŠTA JE BELAJA DONIJELA OVA NACIONALISTIČKA B A G R A 10 GOLIH OTOKA JE MALO ZA NJIH.
šta smo belaja napravili mi komunjare.... sve nas treba na goli otok....