Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto njega na rtrs.Tu mogu svakakvi.
I laktaski medjed voli malo sale.
Djesi memo bolan? Nema te ko Kebe na Pederalnoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se ismijavaju silovane žene u Bosni, onda je dovoljno samo izvini! Kad se ismijava onaj četnik i nepismeni idiot i njegova pokondirena tikva , onda se ukida emisija!
@shumadija pogledaj koliko je koja drzava iz EX SFRJ izrodila nobelovaca, pa pricaj ko je glup a ko nije... Pocni da mislis svojom glavom a ne RTS glavom i SANU pričama. Bitno je da si ti shvatio fazon, i bitno je da si ti pripadnik nebeskog naroda..
To, bravo ! Taxiraj opet Ivanoviću :)
Sloboda govora
ČETNIK SMRDLJIVI ODVRATNI LICIMJERNI!
KAKO JE OVAJ IVAN IVANOVIĆ ČOVJEK ODVRATAN,HINJA,NE MOGU GA NI OČIMA SMISLITI, NADAM SE DA ĆE I UKINUTI ONAJ CIRKUS TVOJE LICE ZVUČI POZNATO JER SVE JE ODVRATNO I VJEŠTAČKI DOK JE ON TU....
Pa ja kad je ismijavao muslimane i silovanja istih nije bilo nikakve reakcije a sad malo dohvatio dokazanog četnika(sve ima na youtube)onda nevalja.Čista četnička posla tj-nediraj u četnike.
tO ŠTO JE TOMA ČETNIK JE - IDEOLOGIJA - TO ŠTO SU ON I FAMILIJA MU LOPUŽE JE - PSIHOLOGIJA!
to je onaj što nas VREĐA?
Jutarnja doza preseravanja?!? Skinuta emisija, garant zbog bošnji, jašta je, bitni smo im mnogo. Ni ovi elektronski mediji nisu ništa drugo do zamaskirani forumaši, sve neka pljuvanja, forsiranje kriminalnih radnji, nacionalizma, raznih govana. Cigani prepotentni!!! Fol neka j**ena sloboda govora?! Halo konjino, i sloboda govora je nešto što mora biti argumentovano, sve preko je kleveta i kraj priče. Super je to, pljuj ti vlast, a to što te zaboli šta oni rade jer je tebi fino, i što ćeš reći/napisati to što ćeš reći/napisati čisto da sebi digneš malo rejting bez ikakvih posljedica, to ništa??? I ono sa cvijanovićkom ste uspjeli usrati zarad malo rejtinga, nit ko to ispituje nit ga zanima, a trebala je truhnut u zatvoru do sad. :S Danas sve bitnije od etike u pm :S :S :S
zašto i kako ovakvi papci mogu bit popularni ... nikad neću shvatit
fura se na minimaxa ... ko će njemu objasnit da se to ne može ...
Dada. Ali tek kad dodju uvrede u njihovu avliju. Mogu se vrijedjati silovane zene, moze i Toni Cetinski i svi drugi. Ali njih nene, nikako.
Sve može !Mogu se vrijedjati silovane Bosanke, ali se ne može vrijedjati jedan četnik.( Ili više njih )! Jer država odmah reagira u zaštitu svojih četničkih vojvoda ! Silovane Bosanke imale su tek nategnuto izvinjenje. Neofašizam u punom izdanju.
Srbija ko Sjeverna Koreja po slobodi izrazavanja. Pa i Slobodan Milosevic je ismijavan za vrijeme njegovog rezima u medijima u Srbiji vise nego sto sadasnja politicka elita sebi dopusta.
Zezo se malo sa čika Nidžom-grobarom. Dalje nećeš moći.
to je taj Ivan, the man! http://hrkljus.com/humor/ivan-ivanovic-promo/
Ja mu halalit neću!
Haj ti radije nastavi biti glup #haha # haha