Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Damir odjednom mijenja priču! Nije Milošević protjerivao Srbe nego HV. Hrvatima kao trebao poziv Miloševića da protjeraju Srbe. Jadno! Hrvatska je jedva dočekala da se riješi Srba. Kako je Tuđman više puta izjavio da je Hrvatska mogla bez rata proglasiti nezavisnost ali se nije mogla bez rata riješiti Srba. Tako je i bilo. Slobo mu je samo pomogao u tome. Hrvatski političari sada vidimo nezavisno kojoj stranci pripadaju se posipaju pepelom! Genocid nad Srbima je izvršen prije 60 i kusur godina u Hrvatskoj i BiH! Hrvatska tužba je inače još smiješnija od bošnjačke tužbe!
vi srbi po turice(adekvatan naziv jer ste svi potomci turskih aga)odkad postojite kukate stil mi smo zrtve, mi smo ugrozeni,mi smo istrijebljeni a nema vas saka u stvari srba iz ukrajine,hehe,a najveci zlocinci sto postoje i koji se ponose svojim divljastvom,
dobro ste branili Sarajevo kukali ste toliko da ni dan danas ne mozete da prestanete a da smo vas sattirali satirali smo vas Srebrenicu ne racunam...i sto je najvaznije dnas u Bijeljini pridjes T U R C I N U odvalis samarcinu onako iz ceifa...a i on da ne zaboravi da je K O P I L E tursko
Ebo te z4!!! S vama ne treba ni z4 ni crni djavo, sa djavolom tikve ne sadi, vi ste samo za izbjegavati, bolje i izbjeglistvo i progon, bolje sve nego sa vama!!! Niste dostojni nikakvog kompromisa, vi samo sa bosnjama mozete!!! Ni oni u eu vas nece, shvatili s kim imaju posla!!! Dvije decenije se naguzujete tu bez da vas i vasi vlasnici konjusnica prime da ponovo cistite stale, boje se pocrkace konji od kuge kad vi dodjete!!!
Pitar je jak kad se puca na nenaoružane regrute od 18 god. u nekim ulicama.Jesi li učestvovao u koridoru,ili bici za Srebrenicu,ili pokušaju deblokade Sarajeva od 15.juna 1995.
opet ovaj rašo pametuje tamo negdje daleko kao što su pametovali i ovi iz dobrovoljačke,pofaliča pa sada spavaju dobokim snom....UČESNIK DOBROVOLJAČKE,POFALIČKE I OSTALIH BITAKA KOJE SU ODBRANILE SARAJEVO I BIH
Pa sto vi privoliste lokalno stanovnistvo u hrvatskoj??? Sam sebe pobijas??? Pa Srbi su mogli imati neku ogranicenu autonomiju u Hrvatskoj, mogli su imati i Z4 koji po meni nije prihvatljiv jer nije omogucavao normalno funkcioniranje zemlje, ali oni nisu zeljeli ni jedno ni drugo jer nisu prihvacali nikakvu Hrvatsku i jer su zivjeli posve izvan svake realnosti. Prisjeti se onih bolesnika tipa Babica ili Martica, jedino je Raskovic bio nesto normalniji, ali se i on konacno opredjelio za istu politiku. Sada moram ici, citamo se kasnije.
Kako ste gadni i pogani, brate!!! Uf!!! Daleko vam lijepa kuca!!! Tacno ste izopacen narod, da zvucim sad kao Pipo, i da generalizujem, ali ne mogu opet, neke nisu ni pitali, nego dosla na vlast ustaska imigracija i otpaci iz titinog perioda, narod nije kriv, uglavnom. Bar jedan dio naroda, makar i manji. Nije cudo zi za veci dio kad imaju vodje koje ih indoktriniraju propagandom.
Pa sto vi privoliste lokalno stanovnistvo u hrvatskoj??? Sam sebe pobijas??? Elem, znaci da su bili u pravu sto su se pobunili i htjeli autonomiju i otcjepljenje!!! Nemoj tu dvostruke arsine, malo se vi pogubite tu oko svega toga, kad je drugog, pozeljno, kad je mene kuku!!! S tim sto Srbi zivjese u Hrvatskoj vijekovima, vjerovatno su mnogi Hrvati porijeklom Srbi cak, ali ih Papa pokatolicio, kao i vas, i to samo zbog geografije i blizine Vatikana. A Sipci se doselili iz enver hodze bunkera pa bi drzavu nakon 40 godina doseljenja!!!
Fen@ Ne bih se složio sa tobom.Ne možeš praviti sličnost izmedju RS i Kosmeta i Vojvodine.AP Kosmet i Vojvodina nastale su kao težnja prodatih Srba i ostalih komunista da razbiju Srbiju,a RS je nastala kao težnja da se srpski narod u njoj zaštiti,znajući istoriju Drugog svjetskog rata.
Neka malo citaju te nase srpske pisce, ta sta ce drugo citati. Neka vidi kako mu je prosao Pocorek!!!
,mislim da smo tim amandmanom želeli da ukinemo autonomne pokrajine,što je po meni sasvim uredu. To ti je jednako u redu koliko i Bosnjacima da ukinu RS. Naravno, i jedno i drugo je moguce, ali ne bez privole lokalnog stanovnistva. A citao sam neke price D. Cosica, romane naravno ne.
Fenu je u redu da samo Srbi imaju pokrajine sa siptarima koji se doseljavaju i razmnozavaju ko zecevi, a kod sebe ne bi krajine, ni rs-a, niceg, samo 100% etnicki cisto!!! Sve njemu, prisjelo mu dabogda!!! Pusto ostalo, sto kaze stari narod. oteto i ostane pusto, na kraju. Ne da Bog.
Citaju oni ku...nu!!! Oni u zivotu nisu nista procitali od Dobrice Cosica, ni u ludilu, ni crtani roman nisu procitali zglavno, samo slike gledaju. A to im je rekao hodza u mejtefu ili neki pedofil katolik pop. Cuo da je Cosic nesto tu napisao. Istina, Cosica ne citaju ni Srbi jer je daleko od zabavne literature, rijetki ce to citati. Al bagra trazi da nesto otrgne iz konteksta, jer, gle, samo je u ljudskoj prirodi Srba da lazu, a óni nekad ne lazu...ili prosto ni nemaju svog pisca pa citaju srpske!!!
Pa Dobrice Ćosića.Mislite da je on otac srpske nacije,čovjek je nebitan lik, ne pojavljuje se u medijima duže vremena.