Dragan Simeunović
0
'Džihad je moguć i na Balkanu'
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto brisete argumentovane diskusije a pustate sve ono sto je protiv jednog naroda. Gdje vam je jedakopravnost.
dragan ti je drugo ime za konj. turci kad su vodili dzihad na balkanu konjima su davali takva imena
NE KENJAJ DRAGANE !
ko je Dragan Simeunovic gdje zivi gdje radi , , ko je sta je , sa-x
Dragan Simeunović?! A on je ko? Gdje? Kada? Kako? Gdje ga izvadiše ovi sa SA-X?!
e kad meni jedan dragan prica o dzihadu, na tu pricu se mogu samo popi...
Zanimljivo da pripadnik naroda koji je porusio sve vjerske objekte koji nisu srpski i pravoslavni optuzuje druge za vjerski rat i terorizam.... STA DRUGO RECI NEGO SRPSKA POSLA!!!!!!!!!!!!
I ovo se samo na SA-X moze procitati. Prenose izjave nekakvih \"strucnjaka\" da bi privukli sto veci broj hajvana (racunajuci tu i samog sebe) da ih cita... I sto je najzalosnije, u tome i uspjevaju. Ja se ipak nadam da ce vam zakonodavnik kad-tad zabraniti da odrzavate ovakav portal gdje se s namjerom sire dezinformacije i potice etnonacionalna i vjerska netrpeljivost i mrznja.
Nemojmo biti slijepi...Svakodnevno nas lažu o kojekakvom islamskom terorizmu, extremnom vehabizmu isl. Kao moguć je džihad ovdje..dok su muslimani najveće žrtve takvih džihada, doživljavajući desetak genocida bas od onih koji sve nas plaše od toga Dok haraju kriminal,lopovluk,nasilja,ubistva i šta više ne tzv. stručnjaci nas plaše da je moguća pojava kojekakvog džihada ovdje kod nas.. ----- Zar vi mislite da ćete ući u Džennet, a još niste iskusili ono što su iskusili oni koji su prije vas bili i nestali? Njih su satirale neimaštine i bolest, i toliko su bili uznemiravani da bi i poslanik, i oni koji su s njim vjerovali - uzviknuli: \"Kada će već jednom Allahova pomoć!?\" Eto, Allahova pomoć je zaista blizu! (Kur\'an: El-Bekare) Misle li ljudi da će biti ostavljeni na miru ako kažu: \"Mi vjerujemo!\" i da u iskušenje neće biti dovedeni? A Mi smo u iskušenje dovodili i one prije njih, da bi Allah sigurno ukazao na one koji govore istinu i na one koji lažu.(Kur\'an)
ovo samo zensko moze izvalit e da ti oce jedan idelopoklonik draze m doci da vidis cega bi te strah bilo
Bosančice haj objasni ovu glupost sto si izvalila da cujem jos vecu glupost ccccc
@bosancica PUSIS LI TI????
Istina o Srbima Pogledat http://www.youtube.com/watch?v=xTD4VZy1xk4 PS dragene uzmi ga u ruku
Pa zar ima veceg terorizma i fasisma od onoga sa one strane Save/Une odnosno Drine???! Nego slazi 2 put, 3 put o B*osnjacima (moda ih je trnutno blatiti), mozda postane istina. Ha ja...
ako sam ja crvenkapica i ti si @bosancica joj sege...