Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi sramota Evrope i svijeta
To ti sanjaj,EU je sramota sama za sebe,a vi ,od vaseg balijskog primitivizma normalan svijet boli glava.
Srbi su genocidan narod, Vukovar i Srebrenica prvi su dokazi, pa onda Tomasnica, Prijedor, Koricanske stijene, Zepa, Gacko, Cajnice, Foca, paljenje 70 djece, zena i staraca u Visegradu, opsada Sarajeva, ubijanje 11.500 gradjana Sarajeva od cega 1.200 djece, opsada i grannatiranje Dubrovnika itd. Medjutim postoje radikalno-katolicki neonacisti predvodjeni Tomislavom Karamarkom iz HDZ-a koji vrijedjaju poslanika u Saboru Hrvatske Nedzadu Hodzicu. Naravno kukavice iz nekavog "Stozera za obranu Hrvatskog Vukovara", kojima je Karamarko obecao radna mjesta u drzavnoj sluzbi ako on dobije izbore, prijetili su Hodzicu i drugima. U katolickim drustvima veoma su degradirani muslimani, protestanti pa i pravoslavci i oduzimaju im se sva prava. Tjeraju tako Hodzica iz Hrvatske, sta bi mi tek trebali poruciti onima sto su osnivali HZ HB na danasnji dan, a ime Herceg-Bosna uzeli iz pjesme Esada Mulaomerovica - SDA iz 1990-te. Ne znaju nista napravi pa kradu tudje. Smrt Bobanu, Tudjmanu i Susku!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako se čuvaju i njeguju tekovine oslobodilačke borbe! Zaboravimo nivelacije zločinaca i žrtava, tipa "šta je bilo, bilo je, sada moramo da živimo zajedno"!
Turcine s tobom ne bi zivjeli ni pacovi.Ko te tjra na suzivot sa nama.Odjebaus od nas u skokovima mi vas ocima ne zelimo vidjeti,a vi zavrli pa zavrli..
Da Srbi njeguju tekovine oslobodilačke borbe, onda bi svi hrvati i muslimani trebali završiti u jama i logorima poput Jasenovca! Da li je to dobro što nismo učinili u prošlom ratu, budućnost će pokazati! Mada, sam ličnog ubjeđenja, da smo se u prošlom ratu trebali rukovoditi onom parolom: Oko za oko, zub za zub!
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Kurkane,ponosan sam na Austrijance,a pogotovo Nijemce.Za dom spremni.Mi svoje saveznike nikada ne izdajemo,kada su svi pali moj narod se još sedam dana borio,to nam braća Nijemci nisu zaboravili i došlo vrijeme da mi karamo.Vjeruj mi iskoristit ćemo šansu maximalno.Deutschland uber alles! Za dom Spremni!
Tako je ustaso pripadnice poganog pokatolicenog plemena.
Sto se cudite? Prva velika kolona su USTASE predvodjene Karamarkom i nastavak NDH, a oficijelna kolona na Skabrnji je SDP. Zalosno i gluho bilo i daleko!
Ponosan sam na Zagreb 1941. pa i svi moji su bili u pravoj vojsci.Živio nam Ante prezime mu znate.
uvijek bili misevi i austrijske sluge,najkukavickiji narod na planeti.I treba da budes ponosan misu mali..
Klasicni ustaski skup kao u NDH. Nije dzabe Zagreb jedini grad u Europi docekao fasiste bacajuci im cvjece.
Smrt Jug Bogdanu, Vojvodi Radimiru Putniku, Vojvodi Stepi, Milosu Obilicu, Petru Petrovicu Njegosu, Stevanu Moljevicu, Nikoli Pasicu, Obrenovicima, Karadjordjevicima, Drazi Mihajlovicu, Slobodanu Milosevicu, Dobrici Cosicu, Vasiliju Kresticu, Antoniju Isakovicu, Ljubomiru Tadicu i njegovom sinu Borisu u drugim mitomanima tzv Nebeskog naroda. Srbi su genocidan narod.
Ali zivi IVO ANDRIC sto opisa vas poturcene srbe i janjicare, kako ste se prodali i koji ste sljam, pa jmu svjet dao Nobela za to djelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vukovar je trenutno okupiran grad ali mjenjace se stvari kad tad mamu li vam ustasku.I ovi su u Evropi?!Ali ne cudi,trebaju Austriji opet sluge i konjusari!
Aj majke ti ne brukaj nas ovakvim izjavama, kad je to Vukovar bio u Srbiji? Ima povelika srpska zajednica u njemu, ali ne znaci da je srpski, uvijek su Hrvati bili vecina. Srbin sam i samo sam realan. Brukas nas, shvati!
Ti si ovaj bosanski poturica Srbin.Jest u pravu si,kao i onih 400 hiljada Srba sto su ustase protjerale..I samo da znas indijanac da je Vukovar bio vecinski Srpski.
U Hrvatskoj je kao i kod nas. Politicari su godinama krali od drzave, obmanjivali narod, profitirali od rata i dan danas rade za svoju guzicu i nista za drzavu nisu napravili. Ali nije u redu da na ovako jednom memorijalnom skupu opet oni imaju glavnu rijec i opet se vodi prica o njima. Fuj. Imajte postovanja prema poginulima.
HDZ budi nacionaliste prije izbora..već viđeno..najgore što debili padaju na isto uvijek.. doduše ništa ni mi u BIH nismo bolji.. Što bi Dubioza rekla "svi smo ista g....."
Srbi su genocidasi i ruglo i sramota kuturne Evrope
a ti se smatras kulturnom evropom? hahahahahahahahahahahaha. Zene vam ko nindze hodaju, klanjat po semaforima, ovce tjerate u u grad za Bajram, Vehabije vam tuku djevojke ako se obuku u skladu sa 21.stoljecem. Kultura nema sta :)
Rece poturceni srbin sljam nad sljamovima.
baš je ovaj Balkan jedno veliko sranje,pa I nakon toliko godina bi kojekakvi šefovi kojekakvih stožera da prave neki red I da oni nekomu nešto komanduju ,pa to samo ovde ima.oni su veci I jaci od drzave I vlasti. Daleko od toga da je ta vlast nesto posebno ali u civilizaciji se to mora postovati e pa oni su u EU isto kao I Rumunija I bugarska ma hajte ...
Jesi li izbrojao ljude u jednoj i drugoj koloni? Nisi. Jer da jesi-u jednoj bi izbrojao desetke pa i stotine tisuća ljudi, a u drugoj 15-20 duša. Ne drži ti komentar vodu.
bivša opština Vukovar je veličine ko moja opština Travnik i nije mi jasno zasto je Vukovar podjeljen na 9 djelova a Travnička opština nije dirana. Zasto smo mi centralizirani? Po meni Turbe i Nova Bila zasluzuje status opstine a Travnik grada
Hrvati su imali većinu u opštini Vukovar i gradu Vukovaru prije sukoba. Imaju je i danas, samo što je opština Vukovar podjeljena na 7 opština i 2 grada Hrvati su većina u gradovima Vukovar i Ilok i opštinama Lovas,Tovarnik,Bogdanovci i Tompojevci, a Srbi u opštinama Borovo,Trpinja i Negoslavci. Sve opštine su jednonacionalne, izuzev samog grada Vukovara gdje je oko 30% Srba.
Ubijanje za državu je kao jeb.anje za nevinost
Bravo pjesnice :)
Cr83 h4 Br83
Udruzenje Bosnjaka, Hrvata i Albanaca ce Srbe kostati da ce zavrsiti na KAVKAZU drugi put.
Balijo pa sta cekas, samo pazi ako poturceno janjicarski otpad bude zavrsavao u dzamahiriji.
Sjoo, ovaj Josipovic je veliko zlo za Hrvatsku. Kako on samo rutinski izrelativizira sve, pa to je cudo jedno. Mesicu vrati se :)
Dobar je i Josipovic samo nek nije neonacista Tudjman, Susak ili Boban. Mesic je bio odlican po BiH, a i Josipovic ako nista bar se ne mijesa u unutrasnje odnose. Tomislav Karamarko, Miroslav Tudjman i Nadan Vidosevic tu trojicu sto dalje od BiH.
Ama ovaj covjek nema nikakav stav, pa ne bi trebao ni komentirati, niti biti u uredu predsjednika. Kod njega vazda 'mir, mir niko nije kriv'. Ipak je on vazna politicka figura, a predstavlja i vaznu politicku instituciju da bi se javljao u javnosti sa ovakvim nebuloznim izjavama. A sta je to izjavio, molim te? Kako ti citas ovo? Cisti konformizam, po mom misljenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)