Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija prvo mora platiti ratnu štetu BiH za razaranja tokom agresije
šta vas boli racku za srbiju,imate svoje sarajevo pa radite šta hoćete.
šta je sa agresijom i genocidom koje je srbija učinila, šta je sa Kosovom, Vojvodina ima pravo na samoopredjeljenje... prvo te stvari završiti pa nek onda beogradski pašaluk podnosi zahtjev za kandidaturu.
Narod se pita Ako ce ikada u EU uci Siptari i Bosanske poturice ,mi Srbi Balkana necemo u tu zajednicu.Pa jedva smo se od njih odvojili i sada da se ponovo vracamo nazad--e pa nece moci ovog puta1 Imaju Srbi svoju Srbiju i Republiku Srpsku i bracu Ruse-ostatak svijeta nas ne zanima,jeli vam jasno !?
CRNA EU-o kad ti je TERORISTICKA , FASISTICKA, GENOCIDNA SRBIJA TERORE ISPUNILA SVE USLOVE............ Dokrajcit ce ta RASISISTICKA I TERORISICKA SRBIJA EVROPI !
ta vlaška g.o.v.n.a. su gotovo uništila eu (grčka, rumunija, bugarska). nevidim razlog da prime još i tu genocidnu srbiju. bio bi to fakat šlag na tortu. srbi bi svjesno radili na uništenju eu.
postigli su veliki napredak gađajući sjekirama vozila s hrvatskim tablicama za vrijeme prvenstva u rukometu. nadam se da će im hrvatska stalno stavljati veto na ulazak u eu.
Ne dajte traktoristima, primite teroriste! Sa Mevlidom u EU!
@Austrijanac boljke ti je da neznaš kako izgleda sad ....razočarao bih se vjeruj
\"Roden sam u Bugojnu, u petoj godini zivota otisao i nikad se vise vratio. Ne znam ni kako mi izgleda rodno mjesto\" fino kupis kartu i dodjes u Bugojno niko ne brani.
EU je korumpirana zajednica kojom vladaju bjelosvjetski lopovi i koja ce se kao takva ubrzo raspasti...naravno u krvi...
kako protiv korupcije u EU? prvi korak u borbi protiv korupcije treba biti unistenje korupcijski nastale genocidne tvorevine..samo uz pomoc licemjernih i korumpiranih svjetskih politicara,islamofoba je mogla nastati ovakva genocidna tvorevina i mogao se desavati genocid na oci citave europe
Srbija ce postati clanica, odmah poslje Kosova, Sandzaka i Vojvodine
USKORO U eu PARLAMENTU LIK POPUT SESELJA UDARA SAKOM OD GOVORNICU PRIJETECI:\"HAMBURG JE SERVIA!STOCKHOLM JE SERVIA!DOKLE SU GROBOVI SLUGA SERVIANA DOTLE JE SERVIANSKA ZEMLJA!\" onda balvan revolucija i rat u EU do unistenja
Bugojno (naseljeno mjesto), nacionalni sastav 1991. Muslimani 6.878 (30,37%) Hrvati 6.836 (30,19%) Na prvim izborima 1990.g. HDZ je pobjedio u Bugojnu. Roden sam u Bugojnu, u petoj godini zivota otisao i nikad se vise vratio. Ne znam ni kako mi izgleda rodno mjesto.