Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed crnogorci bjezite sto dalje od tih smradova
heh,...."drzava" sa stanovnistvom manjim od Novog Beograda,..sa vlasti koja je u funkciji bogacenja ovog sitnog svercera
Posvađala se dva oka u glavi...
Djukanoviću, badava se sklanjati Srbije, Srba i Nikolića, Ti njih ostaviš, okreneš se i odeš ali to su dosadni i pokvareni ljudi kao buhe. Oni tebe prate, ne daju ti mira, oni vode brigu šta se događa u tvom dvorištu, oni su najprokletiji stvorovi na kugli zemaljskoj. Nikolić, pa dobro znamo kako se izjašnjavao, pobogu. Ma on je to što je u ratu rekao da jeste i on sad može hurcu svirati mi znamo ko je. Ne osvrći se, onio su ljubomorni što vi napredujete, pocrdkaće od pakosti.
Želimo sretnu godinu 2016, godinu odmjeravanja snaga. A Crnoj Gori ulazak u NATO. Kosovo čim bude primljeno u UN biće i u NATO. Ostaju Srbija BiH i Makedonija.
Makedonija je defakto u NATO-u
@New_member Ma i BiH je de fakto u NATOu, al eto samo se čeka refrrendum u Srpskoj !! Koja čeka da Srbija da signal za NATO ako Kosovo ne bude član UN ! Dakle , .... Makedonija samo treba da promijeni svoje ime i identitet i eto je. Isto vi ako hoćete da senegdje zaposlte a neko vam kaže najbolji ste kandidat al NE VALJA TI IME ! !
Proda ovaj kriminalac zemlju da nikog nije pitao. Zarad stolice prodace i majku rodjenu. Hrabar i ponosan narod na sta spade, a sta dobijaju, apsolutno nista, vec gube mnogo toga.
Mozda ovaj ulazak u NATO je prestavlja trampu za te optuznice. Sve mi se cini da ce zbog toga preko mrtvih da gazi.
Ulazak Crne Gore u NATO je veoma dobra vijest i za Bosnu i H-u,to je od strateškog značaja i još jedan glogov kolac u grudi povampirene velikosrpske politike koja i danas živi.
@Predsednik je Mile , ice ,ice , itekako , i vi s nama zajedno .
@New_member Čuj...,,koja i danas živi.... hahahaha Srbi nisu kadri, nemaju oni genetski nemaju, kapacitet ni za šta drugo nego zavelikosrpstvo a ne vide da su se smanjili do bola i da im nema povratka. Tako je to kada četnici kolo vode, samo što su srbi zaslepljen narod, zaslepljen mržnjom i ljubomorom koja im onemogućava da bar malo progleddaju. narode skloni ih se i pusti ih p.m. neka se glošu između sebe kako su vijekovima radili.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
koji ste vi jadnici oni najjadniji kad od srne vijesti uzimate
Dva oka uglavi sad gledaju razroko na istu stvar , NATO ? Eh i to momentu kad američki amabasdor dao podršku projemu Kosova u UN a Vučić udario kontru.