Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iza politicke pozadine ubistva stoji pacov kostunica... on je ohrabrio one zlocince crvene beretke da izadju na ulice.. to je bio uvod pred antentat,bojimse da se politicka pozadina nikada nece rasvijetlit'... neka mu je lahka zemlja, bio je veliki covjek , kojeg ovo podneblje ne zasluzuje...
Srbi ubise svog najboljeg covjeka. Bilo bi I za nas lakse da nam je komsijska Srbija demokratska, jaka, u EU itd......ovi sto su sada na vlasti obnavljaju gradivo koje je Dindic davno presao.
...nažalost, pregovaranje sa obavještajnom mafijom ga je glave koštalo...a nije se imalo ni kome vjerovati...a i dalje ostaje znak pitanja nak koštunjavim tunjavcem...
Ma kakvo crno "pregovaranje sa obavještajnom mafijom"!? Ubili su ga pripadnici zvanične državne jedinice do lakata krvavih ruku, koja je znala da ce zavrsiti u Hagu, koja je zajedno radila s mafijom. Podržani su od ostalih kojima je smetao politički (Koštunica, SRS itd). Bilo je pitanje dana kada će biti pohapšeni JSO i Zemunski klan, formiranja je prethodno Žandarmerija s tim ciljom i donešeno nekoliko ključnih Zakona. Nažalost gamad je tada bila brža.
...a bulatović "ništa nije znao"...