Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavice ti si heroina!
IMA LI KAKAV GAVRO DA UPADNE U BIH SKUPSTINU...TAMO KAGA BI GOD ROKNO NE BI POGRIJESIJO
@StLouis! Djes ba sa ima? Evo majstore ja drndam 10 sati dnevno u markentiskom sektoru. Nego da te pitam,kao kanadjanin amerikanca, da li ces ici na obavezno vakcinisanje protiv gripe,ako proglase pandemiju?
sa ovim komentarima dokazujemo da smo anarhisticka stoka mozete se vi pljuvati medjusobno, ali to je sve isti jugoslovenski neradnicki mentalitet.
beograd je to bre !!!
Evo primera gde ZENA sme da nosi vatreno oruzije i jos da udje u na mala vrata u skupstinu. Ovo je demokratija. Znaci sloboda kretanja. Ajd chik!Da nju proba da samara Tasim Kucevic,izbusila bi ga kao svajcarski kachkavalj sir.
bosnjo, sta fali slici?
jeste mogli nači neku ljepsu sliku?
srpski teroristi nisu odavno upucali koju javnu licnost u srbiji hajmo srbi, vrijeme mirnoce je proslo, aktivirajte male hitlere u sebi napravite kako sranje, da nama u regiji nije dosadno, pa da mozemo gledati sranja u srbiji
a gdje ti procita da je kosovska djevojka?
Ja kosovke devojke...hihihihihihi sto ih ne poroka sve.Kad sam prvi put vidio sastav te SS (srbijanske skupstine) mislio sam da se radi o nekakvoj seriji...sve glumac do glumca...fakat tesko toj zemlji u kojoj takvi odlucuju tj.glasaju o zakonima dok je prava srpska inteligencija rasuta sirom zemaljske kugle...