Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razgovarajte, vrištite, galamite, razbije čašu, ali ne dižite ruku na sebe. Život je jedan i sve se može popraviti, samo morate spoznati to. Nema problema ili životne okolnosti koja se ne može prevazići, samo shvatite da je to sve život i da jedan dan nam nosi pad, a možda već sutra uspon u životu.
Bravo, dao bih ti i tri lajka, ali mi Klix brani da ti dam i jedan
Kad dođeš u ovu fazu, izlaza nema, niti povratka. Ne nose se svi isto sa stresom. Nekome je, na primjer, otkaz na poslu ništa, a neko zapadne u depresiju. Ovo se proizilazi od roditelja, strogih, nerazumnih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Redakcija klix.ba bi se morala malo informisati o razlozima zbog čega se u medijima zapada ne izvještava o suicidu!!!!
Jesi smiješan. A klikovi? ;)
tesko je to preget.sto bi rekli. ali interesantno da bolesni ljudi sve terapije d9 jraju pokusavaju.a mlad8 se samo tako bace.
Kuda ide ovaj svijet boze sacuvaj
budale
Bosko i Admira 100%
small brain energy
Zalosno
genocid bre
Sram te i stid bilo
Tito je to lijecio preventivno dijeljenjem besplatnih stanova mladim bracnim parovima.
Zato i jest država bankrotirala imovina prodana komunjarama koji su postali tajkuni
Poznam dosta parova koji se drogiraju,slabe su im financije ali za drogu imaju.vecina kukaju kak je stanje u drzavi lose,sebe ne smatraju narkomanima
OMER I MERIMA SE ZOVU.
Droga