Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je vjesti transformista !
Europsku Srbiju ? On zelio ? Svasta !
Austrougar ,koji je pristigao u Srbiju !
Dugo je DS ziveo na slavi Djins=djica, a nastavk refomi je oziveo u nekom drugom coveku.
Nakon izvesnog perioda ucmalosti, Srbija se konacno budi... A za to je najzasluzniji Vucic!
Mislim da bi se Djindjic stideo onoga sto rade Djilas i ekipa oko njega!
Vucic je uspeo da okupi oko sebe i ljude koji su bili za Djindjica kao i ljude koji su se zestoko protivili Djindjicu i u tome je njegova velicina!
Srbija je u dosta teskoj poziciji u odnosu na uslovljavanja od strane EU kao i po pitanju situacije na Kosovu i Metohiji... Potrebno je jako i odgovorno rukovodstvo i ja tu vidim jedino Vucica!
Meni je muka kad gledam Tadica, Djilasa i Cedu kako se besomucno pozivaju na Djindjica...
U Srbiji oni koji su nekad podrzavali Djindjica danas podrzavaju Vucica i to je realnost!
Jedno je sigurno, Srbija ima novog lidera i to je Aleksandar Vucic! Mislim da on moze zapoceti oporavak Srbije!
Ne zelim da polemisem o liku i delu Djindjica zato sto je covek mrtav vec deset godina... Potrebno je da se koncentrisemo na sadasnjost i buducnost!
Ovi sto se danas pozivaju na Djindjica najmanje imaju prava na to!
Jedno su zelje a drugo je realnost... Realnost je da je Srbija prilicno razorena zemlja u svakom smislu... Jedino polazem nade u novu vlast, Vucica i Nikolica!
Posle petog oktobra 2000, uništene su srpske banke, a posle toga i većna privrede. Dobro je da takva reforma nije uspela do kraja.