Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor sa Instituta za sigurnos, nisam dalje citao
smrdne ne govori u ime Hrvata jer Hrvati, Bosnjaci i srednaj Bosna nije vas problem. A to sto neke sukobe prizeljkujes..?? samo lagane jarane. AKO JE IKO ZEDAN I GLADAN OSVETE ONDA SU TO BOSNJACI. I sami ste toga svijesni sta ste pocinili i sta ce da vas snadje. Uostalom sa gubitnicima i bolesnicima poput tebe ne vrijedi raspravljati. Za 50 god ce nas bude 5 miliona pa cemo da vidimo cija majka crnu vunu u BiH prede. Nikad vise nece 92ga moj dujo. Taj film vise necete nikada gledati. Pozz Kikiriki
Ovo su Srbi zakuhali 99% radi kosova a tu su i grci 98% .
Albanci nisu iskljucivo muslimani. Bilo je i prije dolaska Turske ratova izmedju krscanskih Slavena! Ako mislis da ova strana Drine i ona strana Drine nisu prije Turaka nikad medjusobno ratovali varas se! Prije Slavena su Iliri non stop medjusobno ratovali.....Uvijek je tako bilo na Balkanu, i cini mi se da ce uvijek i biti.
jarane imal đe tačke kod vas Albanaca, oznojih se dok pročitah tvoj komentar.....
KAKO VAS NIJE SRAMOT DA ne objavite moj komentar i vi bosanci nista od vas zato mi albanci nemamo povjerenje u vas samo sto pisem istinu o dosljacima balkana mi smo balkanci vi ste svi iz karpata istorija vasa potice od otomana jedini mir balkana je da ostane narod starosedeoci iliri u berlinu su poklonili turci kosovo srbiji zato sto ih je skender beg otjero spasio i italiju to pise u istoriju italijanske knjige sad vracamo nase
ovi Makedonci prdoslavna stoka kao i Smrdi, gdje god je krst i gdje god su krmojedi tu mira nema !
Ja lično, čvrsto sam uvjeren da je za region zapadnog balkana najvažnije da se poprave odnosi između Albanaca i Srba. U tom smislu poželjno je da se otvoreno razgovara o egzistencijalnim pitanjima u prvom planu, a ne da se egzistencijalna pitanja sakrivaju iza nacije. Imati na umu da i internacionalizam ima opasan nedostatak (skupocjeni monopol na nepogrješivost, uglavnom karakterističan za većinu jevrejskih zajednica u svijetu).
srebrenica hihi ja sam asistent na ekonomskom fakultetu
Turska je došla na Balkan i upropastila sve. Gdje islam dođe, tu trava ne raste.
siptari smrde na kilometre , fuj bagra ali i marva
ovo je srpsko djelo
Bosna je Bosanska! Nije ni Srpska ni Hrvatska.
Ova gospodja nije ga primila dugo pa bulazni. Konflikti su zavrsheni izmedju etnickih grupa. Sada treba svaka etniocka grupa fino da pljune u sake i da pocne da radi, lovi svoje kriminalce i da postuje druge oko sebe. Mene nece niko nahuskati na rat. Ja znam kako to ide. Mene uplasite, pa pocnem misliti da mi komsija srbin sprema nesto, pa nabavim oruzje, pa on onda vidi da sam nabavio oruzje, pa malo pucamo, pa sve ode u pm. Jednom smo nasjeli i dosta je. Da je sada devedeseta ja se ne bi naoruzavao taman da znam da ce me ubiti. Bolje smrt nego rat u kojem ne znash zasto se borish.
Cim su Turci stigli sa svojom \"vjerom mira\" vise nije bilo i nikada nece biti mira na balkanu.
mus/limani us u b osni donji .. neka se okrene geo politcka situacija na stranu sr/ba i hr/vata .. bosnjaci ce biti stjerani na 20 % ko palestina .. jedina sansa nam je sandzak.. da se oni dignu u odbranu bosne
Svaka vam cast jer ste rekli cistu istinu, raja koja se borila za bosnu srcem I dusom je na kraju najvise popysila. Nema na balkanu buducnosti dok je go seljak I primitivac na vlasti.