Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su jos uvek pod uticajem vaterpola! Reprezentacija Srbije \"Delfini\" pobedili reprezentaciju Hrvatske \"Barakude\". Pa ne morate sada nad jadnim delfinima da se izivljavate.
@ @ahbab i dobrinja necu previse da psujem , mrsko mi pisati :) samo cu da napisem - NAJMILIJE :D
... kad nema Srba, onda mogu i delfini.
Otkad se kaze u BIH EVR ????
Katolicki Terorizam.
Stanje duha u ustaškoj tvorevini.
mozda nije bio hrvat?
hahah nemoj ba mamu nije ona kriva
Mogao bi\' ti ja mamu licno i personalno sprcit\' na Dobrinji. Imam i jednog dobrog prijatelja koji bi se rado pridruzio, a ne bi bilo lose da ti mami slozimo dvocjevku (bokericu), i da procistimo cjevcuge.
Da je ovo pravi svijet ova recenica bi bila smjesna: 25.000 /3.400 evra/ do 200.000 kuna /27.500 evra/, a Krivični zakon predviđa i zatvor. Prava kazna bi trebala biti zatvor od 20 godina ili cak smrt....!!!!!
Roknuo ga...
Baciti atomsku odmah....
COOL / KEWL :O :D KAD BI TAJ LOLO DOSAO PA POBIO OVE PSE NA DOBRINJI...BIO BIH MU JAKO ZAHVALAN :D