Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zaista veliki uspjeh, 16 godina nakon rata. Treba ih nagraditi. Koji licmjeri su ovi evropski, lafo, borci za ljudska prava.
Znaci da je servija jos jednom potvdila da je glavni krivac, arhitekta i pocinioc svih rattnih zlocina i gennocida u Bosni i Hercegovini...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV SERVIJE...!!!!!!!!!
Licni cuvari servskih monstruma mladica i hadzica...: boris tadic dacic-desna ruka milosevica a danas tadica jeremic dobrica cosic vukicevic itd...!!!
A ova Carla je davala izjave prije par godina da vlada i poliicari servije stite i znaju gdje se nalaze dva najveca monstruma svih vremena u Evropi...!!! LICEMJERNA izjava...!!! Ne cekati sa REVIZIJOM TUZBE...!!!
REVIZIJA TUZBE PROTIV SERVIJE I POSEBNA TUZBA PROTIV LICNOG CUVARA MONSTRUMA MLADICA I HADZICA-\"BORISA TADICA\"...!!!
Srbija ce (nazalost) prije nas uci u EZ
Rospijo jedna objasni tvoju ulogu u zaštiti srbijanskog,nacionalističkog, režima u zaštiti od sankcija i zaslužene kazne koju im je trebala izreći medjunarodna zajednica zbog svih zalai gadosti koje su napravili na ovim prostorima stvarajući Veliku Srbiju.Kada se vidjelo da od Big Serbia nema ništa,svu svoju energiju i položaj koji si imala,utrošila si u spasavanju od odgovornosti ultranacionalističke srbijanske vlasti.Po tebi rospijo Carla, sada bi koljače trebalo i nagraditi,pa zaboga,uspješno su štitili ratne zločince skoro dvije decenije.Kako češ pogledati u oši rodbini poklanih u Srebrenici i drugdje po Bosni i Hercegovini od tvojih prijatelja preko Drine.