Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde narode dogovorite se, ima ona poslovica "ljubi blizeg svog" a kosovari i srbi su komsije, kosovo im je zajednicka domovina, zajednicka drzava.
Nije samo Bosna i Kosovo - čitav Balkan postaje moneta za podkusurivanje, a Srbija će još - najtanja karika je na Balkanu!
i Deda bi, sine... :)
Hrpa gluposti izrecena.
rekoh ja da se spremaju BAO Srebrenica i HAO Orasje :)
pa vec je bila jbmu, necemo se ponavljati :) ako vec odobravate da u srpskom entitetu kosovo, budu srpske opstine, onda je realno ocekivati i bosnjacke opstine u srpskom entitetu
ma moze i zajednica mjesnih zajednica, sasma svejedno ako vec moze zso, sto da ne i zbo ili zbmz ha ja
Kosovo je Velika Albanija.