Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevin ko Džekina Amra.
kakvih besposlicara na ovom klixu ima..
Dajte ovoj budali ban i pobrisite njegove spam poruke, na mobitelu treba pola sata skrolati da se procitaju ostale poruke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ce znati sta ce iz ovoga ispasti, s obzirom da su vlade nekoliko zemalja umjesane u sve. Pa ne voze se tone kokaina tek tako preko bijela svijeta, necemo se zajjebavati!
Joj što ne mogu ovih munafika koji znaju sve, a svi multi kulti po površini, a kad malo zagrebeš - go džihadlija ! Pa svi su im komentari nešto oko ženskih.... jel vidio iko ženska osim na slici, jel se neko druži sa ženama osim u snovima? Ajde tamo da vas ne vidim ni vas ni veleumnih komentara. Komentirajte na portalu kad napunite 16 godina.
APELUJEM na posjetitelje klix.ba da lika pod nick-om KIKSER.MAN maksimalno ignorisu i sto vise negativno ocjenjuju, jer njegovi komentari su zlobni, puni mrznje prema ovoj zemlji i nacionalisticki.
... a i mrzi bratstvo i jedinstvo druga Tita?
vidi mu silikona u obrazima,bar je za to im'o para...
Treba ga zveknut i to je to
BESPLATNO se registruj i pocni svakog dana dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/4b2ac6f74d6ee9cc8ddf37da3bf8f929
nevin si k'o fahro smradoncic...
...sjo lika, ko da je iz maratonaca iskrso...
Darko Saric PEACE OUT!
Jok eto nevin si!
Keljemendi!!
adaaa mijaaaauuuuuu, skikn`o si sinji ptiću
Rijetko koji kriminalac za sebe kaze da je kriv, pa i ovaj narko bos.
ma ja sve po zakonu....
I novac koji je trošio je lažan, a laž je i da je uopšte trošio.