Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije on ubijao on je samo komandovao! Ako je odsluzio kaznu medjunarodnog suda neka je slobodan. Nismo ga mi sudili a i ko smo mi da sudimo?! Komentatori
Šta ste se podigli, vehabije? Jel čovjek suđen i osuđen? Jest. Jel izdržao skoro kaznu? Jest. Kad ga puste, ne smije ga nitko ukrivo pogledati, jer on je svoju osudu izdržao. Možete ga samo uljudno pozdraviti "Dobar dan.", i to je sve.
Dokaz da se Hrvate u idućem sukobu isplati ubijat i da se trebaju i moraju ubijat..........jer ako nećemo mi njih hoće oni nas..............a 10-15 godina u zatvoru je ništa za 116 ubijenih Hrvata, koliko je pedokatolik Dario ubio Bošnjaka u Ahmićima..................ubij Hrvata da Srbin nema brata
Oooooooo, đes' Omere vehabijski potrčko?
možeš probat al se bojim da bi sljedeći rat bošnjama bio zadnji,zato pamet u glavu jer pošten dogovor bi bio naj bolji i vama i nama jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Drži se Darijo,izdrži još malo i čekamo te mi Hrvati središnje Bosne. Zašto bi priznao krivnju netko tko je samo branio svoje ognjište? Nije on išao napadati mudžahedine u Zenicu nego su oni došli napadati njegovu Busovaču.
Tony mamu li ti tvoju ustasku,gdje je taj ustasa Kordic u Ahmicima branio svoje?
hahaha a jeste sila bili u p.m.Samo kad se sjetim kakvi ste poderani i gladni bili.
Nema pravde na DUNJALUKU, shvatite to i spremite se da nas opet pokolju jer smo rastureni u 100 bosnjackih stranki, nastavimo li ovako bice jos Srebrenica, Tomasica ... probudi se bosnjace uci, radi, djeluj.
Svako ko je "naš" je nevin (k'o beba), krivi su "oni", što su postojali.
"Ako se od Kordića kao uvjet za prijevremeno puštanje na slobodu bude tražilo da se pokaje za ono za što je okrivljen, on se neće pokajati jer se ne osjeća krivim i nastavit će služiti i preostalih 8 godina i 9 mjeseci zatvorske kazne“, kazao je Piplica. To su vam cenici. To vam je medjunarodna zajednica koja pusta ovakve cetnike! Niti da se pokaje dzelat! A opet se Bosnje svadjaju medjusobno, najveci im problem vehabije koje bi prve pritekle u pomoc ako rata bude. Cetnici nam se setaju Bosnom po kojoj su pucali do juce, a vehabije su nam ti koji nam smetaju! Bosnjo, Bosnjo, uvijek ces biti glup!
Nije cetnik nego ustasa ! Koji paradoks - ratni zlocinac i dobro vladanje ... Ne mogu da shvatim , kako neko moze doci na ideju da dokazanim ratnim zlocincima smanji kaznu , a narocito ne zbog "dobrog vladanja " !! U mnogim zemljama ( i zapadnim ) ljudi dobiju i odleze vise godina za neke " bagatelne " prekrsaje . Pravda je izgleda u dubokom zimskom snu !
a ne, ovo je ipak Ustasa, upakovanija verzija fasiste.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)