Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Mile ljubi kamere. Banditos iz Pogane Vlake opet gura svojU NJUSKU PRED OBJEKTIVE. Strasno voli kamere i kad otvara kruzni tok , zove kamere. INAČE, MOJE DUBOKO POŠTOVANJE ŽRTVAMA u PRIJEDORU ! Moj susjed ( tada dečko od 26 g, ostavio kosti tamo) NIKAD ZABORAVITI ! R.I.P.
Hrvatima (RH) svaka čast. Bošnjački katolici su druga priča.
Da je tek međunarodno priznata Bosna i Hercegovina 1992. godine dopustila Specijalnoj antitetorističkoj armiji Države Izrael okupaciju svih strateških lokacija u BiH do rata ne bi došlo. Ne bi muslimani ubili onog svata u Sarajevu, a to je bila najveća provokacija. Ja jesam Bošnjakinja Mujesira ali to se mora priznati da su muslimani počeli rat. U nas u Zenici je bilo sve OK jer su nas Srbi čuvali.
Hu is ju?
stara,popijel se sto god ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesantan govor gospodine Bandic, prilicno dobar i kapa dolje. Medjutim takvih istih fasista ima i medju tvojima, sta s tim?
...jaro moj...znaju i tvoji obilježit...bez traka...
tih kako ih zoves fasista ima i medju tvojima,mojima i njihovim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Isto se dogodilo u Drugom svjetskom ratu i Domovinskom ratu u BiH i Hrvatskoj" Nije bas isto. U Drugom svjetskom ratu su klali Srbe, bacali ih u jame i spaljivali u crkvama, a u ovom zadnjem su ih samo protjerali.
Prosetaj do genocidnog portala i tako pricaj, ovdje nisi potreban i niko te ne zeli, hvala
hebo ti susak uzu,blizu,pokretnu i nepokretnu