Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA4EVER HAHAHAHA
Hrvati kažu da su od njih. I to je 70-80% istina samo što Hrvatima nije do toga, ideologija velike države tamo je u teškoj manjini. Za razliku od nekih drugih susjeda... Mnogi Bosanskohercegovački građani i političari su prijetnja ustavnom poretku, građanskim slobodama, krše zakon o posjedovanju vatrenog oružja ali njih niko ne hapsi. A kolika će biti \"kazna\" ovim \"ekstremistima\" je sasvim nebitno jer pravim vjernicima ovosvjetske kazne i nagrade ne znače ništa (muslimanima, katolicima, Židovima).
jeste vi stoka zesca za vas su taman srbi da vas kolju jer ste sami vlasi hahahhahah a dobit cete sta trazite od vase vam brace vlaske i onako srbi kazu da ste od njih hahahha, bando pogana
Mačketino...skini gaće i zaveži!
Joj niste ni svjesni,svi ovi islamsko bosnjacki dusebriznici,kako svojim komentarima predstavljate i sebe i naciju i vjeru ko nesto ruzno i zaostalo. Jel u duhu islama ,a i dobrih bosnjaka izjava tipa :\" stid me sto se neko poput tebe predstavlja kao bosnjak,pa:\" yebem ti sestru u očevoj krvi na majčinom grobu\" :S Nisi ti ni bosnjak ni musliman..........kao ni ovi sto im se sudi ,pod bradama prodaju lazni islam ,a ustvari su strani placenici koji su i odgovorni za ovako losu sliku o islamu danas ! Ne sudi se ovdje islamu i muslimanima nego opasnim kriminalcima,i kad se i sami pocnemo prema njima ovako odnosit onda mozemo usta otvorit da sta kazemo !
Kak je lijepo genocidna srbija fasisticka ideoloska banda ubica lijepo programirala sudjenje nekol\'ko dana prije 15-e godisnjice Genocida u Srebrenici?! Samo trebaju napomenut da je njena tajna sluzba i policija svu ovu bradatu bandu ona sama organizovala i vukla konce u sjenci!Sad ce igrat zrtvu,licemjerni fasisti opasni za normalan narod i okolinu! Cuvajte te vase bradate vehabije,to su vasa braca al ne braca muslimana i Bosnjaka,vi ste ih doveli i dobro naoruzali,fasisti i jedni i drugi! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BOSNA4EVER!
Steta sto u Srbiji nema vise smrtne kazne, a najjace je sto kazu \"samo nam se sudi jer smo muslimani.. naaaaaravno... ne sudi im se jer su imali oruzje, ni zato sto su planirali akcije, pa ni zato sto su imali kontakt sa radikalnim muslimanima u inostranstvu.. ne - sudi ime se jer su muslimani.. bilo bi smesno da nije tuzno. Srbija rodjaci! SRBIJA.
treba ih osuditi za na 10 godina a ona protjerati u bosnu i to dio zenica sarajevo ..
10 očenaša i 12 zdravomarija
....to nisi ti...to se moj komšija Spasoje dobro -dobro istovario.stid me kad se neki bjednik poput tebe predstavi kao bošnjak yebem ti sestru u očevoj krvi na majčinom grobu.
Bosnjak, ne se.ri vise nego mozes pojesti...
...bosnjak...jesi li to ti ili se neko dobro- dobro izlit\'o?