Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO za bosnjaka iz Kosovske Mitrovice....pusti ti ove bolesne iz Teherana....ups pardon....Sarajeva
ovaj doktor nije ucestvovao u protestu, nego stajao kra puta i zveknulo ga
Sta je Bosanci??? cudno vam je da se sugradjani postuju i uvazavaju medjusobno!! TO SAMO VAMA MOZE BITI CUDNO!! mi u Ksosovskoj Mitrovici (svi ne albanci i protivnici sh.i.ptarskog terora i sh.ljama ovoga sveta) smo slozni i niko nas ne moze zavadit!!! E SAD SEDNITE PA RAZMISLITE KOJI STE VI I.D.IOTI, kod nas je ovo normalno i svaki bosnjak za svog SRBINA bi uradio isto tj odao pocast svom sugradjaninu koji je protivnik sh.i.ptarskog (uz pomoc zapada naravno jer da im nije zapada ta stoka bi sada bila sva u albaniji gde im je i mesto) nemorala i terora!!!
kraj ove patologije se nalazi u va.gini tvoje ma.me ;-)
... bosnjakoidna nekrofilna paranoja - gdje je kraj ovoj patologiji???
Jao,jao...kako da bude Bošnjačka Mahala? Kako se zvala do 93...Bošnjaci su se izmislili 93...da li možda neko zna kako se zvala ranije...Radim akademski rad pa mi još ta informacija manjka,jer nešto to ne stoji...kako u vekovnoj serbskoj zemlji da bude Bošnjačka mahala...kakav li je samo to trik bio,mora da su dobro to platili,imenovanje mislim...Znam,mislim da se ranije zvala Bosin Miraz,pa je vremenom preimenovali...samo znadu da kradu...lopovi.
@Srdjane Pa šta je radio na servskoj strani,jel izgubio kompas? Taj nikad ni knjigu nije pročitao...a doktor bio.Ta svakoga ne servina doktora ste skratili za vugla,a on našao kumovat sa dželatima,okupatorima tuđe zemlje...pa ja.
KAKVE VEZE IMA OVAJ MESUD SA VAMA,ON NIJE IZ.DAO ZEMLJU I BRACU KAO VI...VI STE OKAST.KOJA JE VEZIVALA ZASTAVE SA US.TASAMA OVAJ NIJE VEZIVAO SRPSKU TROBOJKU SA SHIP.TARSKOM ZASTAVOM. OKOST JEDNA,PA VI NEMATE VEZE SA MUS.LIMANIMA KOSMETA,VI STE U BOSNI SKUPINA NAJGOREG S.LJA.MA IZ SVIH EVROPSKIH DELOVA OTOMANSKE IMPERIJE.
ON JE SA SRBIMA I POGINUO JE MEDJU SRBIMA,I STA RETESE, SHIPTARI SU UBILI POKOJNOG DOKTORA INACE LAKA MU ZEMLJA
Kakva perverzija,smušenost i štošta...Da gedže idu na sahranu pnome koga su ubili,ako i nisu,braću mu trijebili ko muhe po Bosni.I danas ti licemijeri idu na sahranu...pravi Ćosičevi lažci.samo ne znam kako Bullmastif ne stiže i Tata iz BG...na sahranu.Da ne zna možda neko...čim je bio sa Gedžama,mora da mu je žena Gedžovanka...ko u Rahmana,Sejde...i ostalih.Pitajte Nadiru Vllasi,koja je iz Bileće,gdje je njoj mijesto na Kosovu...sa Gedžama nije,oni su svoje pokazali i u Bileći i šire,ni za sijeme ne osta Bošnjaka.a kamoli doktora.Toliko o Gedžama i njih komšijama.
eto dosao doktor bosnjak da pomogne srbima i ubise ga p.s. sta rade srbi u bosnjackoj mahali?
Bugari ušli u Sofiju
daleko od očiju...
Covjek bio ispred kuce , nije ni ucestvovao u demonstracijama..
Mi ove Bosnjake branimo po Kosovu..a oni ni da se oglase...............U Mitrovici u Bosnjackoj mahali..........i poginuo njihov Bosnjak........pocivaj u miru doktore