Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ove krave uci fatihu i crkaje od smijeha
zaboli nju minđa za fatihu.
U fatime sa dva jaja, dobiješ 10 g proteina hehe
Uce fatihu pred Titovom slikom... Apsurdistan ?
Vas starih kad nebude a prolazi vase nazalost, ko ce ovoj omladini objasniti da je suzivot i dostojanstvenost jedno svih naroda bih..nazalost niko
Jugosloveni bi da nam otmu Dan Drzavnosti.Jugosi,zayebite tu svoju spiku Tito-Partija,90-ih ste stali na velikosrpsku stranu i pogazili ZAVNOBiH,ovaj sveti praznik vise nije vaš.
Bosna je puno starija od ZAVNOBiH-a, a ako se obilježava neki datum onda je to dan nastanka današnje dvoentitetske tronarodne države i države ostalih. Učenje fatihe nije primjereno na spomen obilježjima iz partizanskog vremena, jer partizani su bili ateisti, a i ako nisu, tada fatihu uče samo za muslimane poginule u II WW, čime ZAVNOBiH apsolutno gubi smisao kao država tadašnja tri naroda, što je jasno iskazano u onoj čuvenoj da je BiH i srpska i hrvatska i muslimanska i da nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska. Ili dejton ili dan krunisanja prvog bosanskog kralja, treće očigledno nema...ili se negira.
Tito , varta zastava , fatiha - All in one !
Pred ovim spomenikom je dozvoljen isključivo partizanski pozdrav ili nikakav.. Tito bio ateista ovi mrtvi padoše moleći se, ovo jje baš teška pišurija, sami sebi režu gdranu na kojoj sjede. Niko gram pameti.
De prikazite malo kako je "obiljezen" dan drzavnosti u npr. Prijedoru ili Sirokom???
"drzavnosti". Pardon.
Isto ko sta i vi oviljezavate Bozic, smetaju vam 3 lampice sto svijetle i jedna kucica, licemjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Utušiše sa ovom gluposti.. Država ko qurac a ovi cjeli dan nešto čestitaju..
"Danas smo se okupili da obilježimo 72. godišnjicu obilježavanja Dana državnosti" ... jel ovo vic?