Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti ovaj Dacic je nedavno rekao kako Srbija moze samo da sacuva Kosovo u pesmama, jel da? E pa ne znam sta bi ja sad rekao... Ovaj covek mi se nikako ne svidja, a ko zeli rat dabogda mu u kuci bio. Iz Srbije sam inace i naravno da ne podrzavam ovakav stav. A i ko bi drugi podrzao nego srpska radikalna stranka. Ma bljuvotina. Fuj.
NEMA SUMNJE OVA BUDALA BI RATOVALA ZA KOSOVO DO POSLJEDNJEG SRBINA .
Država sa Vladom CVETKOVIĆ - DAČEK NIJE GARANT DMS!
Problem kod Sandzaka je taj sto od 12 opstina, 6 se nalazi u Crnoj Gori. A u samo 3 od 6 koje se nalaze u Srbiji su Muslimani vecina. Tako da ne znam kako ce 3 opstine da dobiju neovisnost. Jedino da se spoje sa Kosovom.
Srbija zeli rat, Zasto ne? Da se ja pitam, odmah bi pristao na vas izazov, pa ako pobjedite, halal vam i Bosna i Kosovo i sve sto osvojite. Samo.. FER RAT, bez civila!
i opet ce i opet ce ako bude srece
Ha ja stanovnistvo nekativno reagovalo na izjavu Tadica, samo da je ratovat a ako ne mislis onda nemoj niposto to da kazes naglas jer biraci ima da te skinu samo rata da je rata .... j e + b o vas on
J..e..b..o vas daćič više,šta on ima sa našom državom,daj prekinite puštati više vijesti iz serbije nego iz BIH.....halo ovo je BIH država što nas interesuju njihove bljuvotine....prestanite više ovakvom kretenu davati pažnju..
pa srbi odavno pucaju iz manevarske municije :D ili narodnim rijecnikom receno corcima :D znas kad smiju ponovo dici oruzje nikada iskoristili su okrilje jugoslavije i prosirili se po tudjim zemljama, ali htjeli su tudje a ostat ce i bez onog sto su imali a opet nije bilo njihovo mislim na kosovo, vojvodinu i sandzak, kao i timocku krajinu, jasno je jedno da kada dodje do raspada srbije trajat ce to brze nego sto oni misle naime ako im vojvodina ode odmah ce za njome i sandzak, a kad se te dvije oblasti odvoje jasno je da ce i bugari u timockoj krajini zatraziti i svoj dio, od srbije ostaje ono sto je oduvijek i bila od dunava do preseva povise uzica do leskovca, pomoravlje i svi srbi u pomoravlju ili u sibiru kako su krenuli ima sibir prostranstva da primi sve srebe a mi na balkanu nemamo nista protiv eto o svom trosku cemo im donirati traktore ne sa jednom vec sa dvije prikolice :D