Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja... na kraju bice kao... http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&sa=X&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=3qsMVeLba6NahM:&imgrefurl=http://www.nokiaphoneblog.com/2006/06/accessory-nokia-bh-800-bluetooth-headset/&docid=AuJd0wEOYLc_iM&imgurl=http://www.nokiaphoneblog.com/images/bh-800_small.jpg&w=255&h=350&ei=xBAGUIGzE83Lsgbv8MGMBw&zoom=1&iact=hc&vpx=1011&vpy=283&dur=5710&hovh=263&hovw=192&tx=80&ty=97&sig=112001457797445034235&page=1&tbnh=150&tbnw=109&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:0,i:104
pozdrav za 17 zadnjih komentara , samo cepaj bato , sad malo predji na AVAZ :)
Sadasnjoj Srbiji trebaju promene, procvat, boljitak, a sve to je moguce sa novim ljudima, a Srbija ih je i dobila. Verujemo da ce nova postavka vlade ponovo pokrenuti nasa privredna bogatstva, jer smo bogati, ali je nazalost puno toga unisteno. verujemo i da ce se kriminalu i korupciji stati na put, sto i jeste jedan od mnogobrojnih ciljeva o kojima je govorio predsednik Srbije gospodin Nikolic. I jos mnogo toga na putu do kandidature u EU.
U Srbiji ce se meriti vreme : Pre Tadica i posle Tadica
Stvaranje Srbije koja ce biti uzor u svemu! to je prioritetni zadatak sadasnjeg predsednika !
Znajuci jezik srba koji su primili islam Seher je nesto lijepo! Medjutim i medju takvim ima semena kao sto je ambrozija ! Lose utice i na zdrave ! treba je uklanjati!
Mnoge probleme je bivsa vlast ostavila neresene! Neke jos i uvecala !
Samo sa velikom voljom i zeljom da zemlja ide ka pravoj demokratiji ,koja misli na coveka moze se uspeti!
Samo napred Daciocu, guraj sa svojim timom u vladi i sa Nikolicem, i vi cete ostvariti to sto kazete imacete jako dobru drzavu.
Bogami kako Srbija priopade zahvaljujuci DS-u, to je haos.. Nadam se da cete stvarno stvoriti tyu Bolju Srbiju za sve.Iako mnogi pljuju po vama, ipak imate dobar tim oko sebe.I SNS vam ima jako dobar tim ljudi i strucnjaka. Bice bolje ljudima sa vma nego sa proslom vlasti so je bilo.To je cinjenica.
Nepostoji mala nacija ! Postoji nacija koja ima istoriju i nacija koju je stvorila iatorija ,igrajuci se !
Nikolic je dobro rekao, svi morate raditi kao tim, i uspece ta Bolja Srbija.
ne pratim b92, već pratim pročetnički vesti-online i super se zabavljamo. puno nam je bolje nego na kliksu
Srbiju je Nikolic trazio na revers, da je popravi i da je vrati u dobrom stanju. To znaci da cete je i vi zajedno sa njim oporaviti i srediti.Bice mnnogo tesko jer su je predhodnici unistili ali mislim da cete uspeti u tome.
Koliko znam morate se izboriti sa radnim mestima, sa siromasnosti, sa kriminalom i korupcijom, finansije su tu.... Ne bi bilo toliko posla da je i DS malo vodio racuna o Srbiji a ne samo o njihovim dzepovima. Na vas i vasu vladu je pao ogroman teret koji morate srediti, ali se nadam da cete vredno raditi i da ce sve to polako doci na svoje.