Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popravi to č i mozda ce neko naivan i povjerovati da si srbin
Kakve nebuloze, zbog jedne vesti koja nema nikakve veze sa dešavanjima u prošlosti. Bošnjaci moraju što pre da se okrenu ekonomskim reformama i demokratizaciji svojih institucija, Srbija je počela vrlo ozbiljno to da radi, pogotovu sa ovom poslednjom vladom.
Prosto nemam stomak za ovako ružne komentare na račun cele jedne nacije. Muslimani moraju da se oslobode ovog nacionalističkog naboja, ako misle da udju u EU pre Turske.
Drago mi je da se u Srbiji dešavaju takve strukturne promene, odnosno korenite promene institucija i nekih sistema vrednosti. Ljudi nikada nisu bili ovako jedinstveni, jer oseca se u vazduhu jedna potpuno drugačija klima u Srbiji, kakva do sada nije bila. Odlično. Nadam se da ce i ostale zemlje slediti ovaj primer i ostaviti nacionalizam daleko iza sebe.
Ne valja vam tolika ostrašćenost prema Srbima. Ovaj region ne može da krene napred, ako niste okrenuti saradnjom sa komšijama.
Ja razumem da je neko ogorcen na Srbe zbog ucestvovanja u ratu na suprotnoj strani, ali sada polako uvidjam, kao i mnogi drugi moji sugradjani, da to nije jedini razlog. Neki prosto mrze Srbe, bez obzira na naslov vesti.
Ti si talentovano glup i nisi nacitan, tvoje znanje je povrsno i uslijed toga lupetas gluposti..nista neznas sjedi : 1 iz Istorije 1 iz Geopolitike 1 iz poznavanja medjunarodnih odnosa..itd A tek ovi ublehasi sto ti dadose like , majko mila sve "Pupe hava ,dupe glava " !
bb,n mnvb
ODAKLE SAMO NAMLATI OVOLIKU KOLICINU GLUPOSTI BEZ POKRICA? Jel te neko uci ovim nebulozama, ili si samouk? Mislim da ce prije biti ovo drugo ;)
@ obilicu, obilicu nevaljali srpcicu, morat cu te razocarati jer bo se javljam iz ovog lijepog saraj grada sarajeva grada od koga ste vi pobjegli jer bo vam tu i nije bilo mjesto jer su vas partizani na zor tjerali da zivite u nadi da ce vas pripitomiti. e sad da ti otkrijem tajnu mjesalice, volim je kao oci svoje ona meni daje kruha, ona mene cini sretnim jer mi daje marke a onda ja njiha pretvaram kako ti kazez u evre. radim na mjesalici i stidim se nje, radim ponosno i do 12 sati kad zatreba, navecer rostiljam opusteno sa hanumom i djecom svojom a bogami navecer kad se legne i radi se ponesto. ujutro znam da me mjesalica ceka i to me cini sretnim, ona mi kruh daje. nego sta ces ti nesreco, ono sto ste pokrali devedesetih sve ste rasprodali i potrosili sad vise nema, radit necete jer vam to i nije u dnk, krasti ne merete jer ne smijete vise, sad ovako depresivni ne mozete ni g*u*z*i*ti vise natalitet opada, to vas muci
nisam sulejman ali imam velicanstvenog i volim guzit srpkinje da im malo povecam natalitet sta je smrdi zaboravili ste na Kosovo, ne bojte se uskoro ce i Vojvodina a frtalj zemlje koji vam ostane raspast ce se od socijalnih nemira vi ste stvoreni za to i da smrdite naravno
Srbija je bolesnik Balkana, vječito u stranputicama, rob svog ogromnog nacionalnog egoa napuhanog lažima, isbojanim povijesnim podacima, konstantno nacionalnom paranojom tj. manijom proganjanja i osiječajem lažne velicine, zelje da se dominira susjedima, želja za novim teritorijem, zelje da se nekako asimilira, da se udari oznaka "srpsko" drugim jezicima, narodima, kulturama. Od kad su se oslobodili od Turaka jedan jedino rat na ovim prostorima nisu propustili, a mnoge su izazvali sami; dva balkanska, ubistvo Ferdinanda i prvi svjetski, potom de facto okupacija drugih naroda u prvoj Yugoslaviji, drugi sv. rat, eksplozija nacionalizma i zlocini pet izgubljenih ratova 90-ih završenih sa NATO intervencijom i sudom u Hagu osnovanom od UN.
MUJO I DODA@@@ JEDAN SE JAVLJA IZ NEMACKE A JEDAN IZ AUSTRALIJE, POGLEDATI IM MEJLOVE, I KAKE NESTO, A POBEGLI CIM ZAPUCALO, HAHAHA PA NE BRANI SE BOSNA IZ NEMACKE INDIJANCI ILI TEK IZ ASTRALIJE, OVAJ IZ AU JOS ZNA I KOLIKO SRBA OSTALO U HERCEGOVINI BIHAHAHHA JA SE KIDAM BRATEEE :)))))))U
Kole...Beogradjani i Srbijanci nisu takvi ljaksei i ne pisu tako ljanese tardski... Znaci buraz ubaci se malo u ptri ovo ono, slajfuj malo, znas na sta mislim, ovako si ziljavi namazani pederalac indijski...znaci neeeemojjjj da tripujes da si iz Begedea, znaaam voleeeo bi ti to, ali nisi torimamaa! ;) Pozdrav..i Srbijanci nemaju komplekse i probleme da pisu po ceo dan o hrvojima, bosnjama, ili crnjosima...nadam se da ti je to jasno??? Nema potrebe mi nikom da se izvinjavamo...vi ste izmislili bosansku, crnogorsku naciju//jezike nove...ovo ono..tako da varas se, prosecan Srbijanac ne misli ceo dan obosnjacima, kao sto BOSNJACI po ceo dan kake nesto o Srbima ili Srbijancima...znaci kapiram da znas na sta mislim.
Treba ukinuti srpski drugi Amadman u kojem je dozvoljeno koristenje nozeva i uopste zabraniti prodaju,upotrebu ili koristenje nozeva...
Vjerovatno pijana budala pomijesao drogu i alkohol , pa napadao redom ko god se nasao u njegovoj blizini,mozda je pomislio da neko napada njegove prijatelje pa ih zelio zastititi,pijana nadrogirana usijana glava...ako ga BG zandarmerija uhvati ...ima da se usere od batina u /Padinskoj Skeli ! Ovi zlinamjerni komentari ,samo da vam kazem niko nije ub.ij.en za razliku od vasih budala koji ub.ija.ju policajce !