Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svaka cast, a ko ovu glupacu posla da sa njim prica. Kada vidis ko ide i prica po svijetu. A sama sebi jamu iskopala. A stuhe svjetske ;)
ova novinarka nije kadra da intervijuise predsjednika skupstine opstine, a kamoli premijera jedne drzave
To je čobanka, i ja za takve da plaćam neku RTV pretplatu?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jes zajebant ovaj dacic ahihihhihihhihihihhihiiii
jest malo šukno, al je brate glup kao točak......ja glupljeg političara nisam vidio.....čovjek nije u stanju dvije rečenice sastaviti a vodi jednu zemlju.........
za dacica kazes da je glup? dvdeset godina je slobo biro svog nasljednika i mislis da je izabro glupa covjeka :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Treba prvo priznati Kosovo mada je to najteže pa onda u Evropu.Nemože sve po tvom.
Niti će Srbija ući u EU ,niti će bosna dobro proći u Brazilu.
Da li se neko pita koliko produkcija (privatna) naplati od Tv-a za svaku emisiju ovog tipa sa dotičnom kao voditeljicom !?
Brazil je realnost to će se dogoditi, a vaša EU snovi...
daleko je srbija od eu, moj dačiću....
Mi isto debili, ko god dođe pričamo mu da idemo u Brazil ... Pa *** te ... dobro je više ...
Svi odose a mi ostasmo da navijamo za brazil,ej moja drzavo kako si grohnula jedna srbija se ismijava sa tobom
Haj'te vi sad cu ja...
Evo šta su balijetine GORAŽDE - Husein ef. Đozo u Drugom svjetskom ratu bio je imam 28. Regimente 13. SS Waffen Handžar divizije sa činom Haupsturmfuehrera odnosno kapetana. Nakon rata odležao je pet godina zatvora zbog saradnje s neprijateljem i "jer je svojim radom podigao moral u neprijateljskim jedinicama". Danas osnovna škola u Goraždu nosi njegovo ime. U mailu koji je Slobodna Bosna dobila od roditelja, koji zbog straha od reakcije okoline nisu željeli da se objavljuju njihova imena, stoji kako su ogorčeni da škola u koju idu njihova djeca nosi ime po čovjeku koji je služio u nacističkoj vojsci i čije se fotografije u nacističkoj uniformi mogu lako naći na internetu. Prije promjene, škola je nosila ime Nikole Tesle.
GERMANY THE GREAT
Yebo tebi željko komšić! A ti njemu! Pseto poturičko!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A ko je ovaj lik?
Alo bre nije srbijanski nego Srpski.Isto kao sto se ne kaze bosanskijanski i hrvatijanski nego bosanski i hrvatski!Jel razumete nepismeni novinaru?Ispadate smesni i retardirani...
korleone magarčiću@@@Zar može čovjek biti gluplji od tebe,kad ti je ćaća ono vaše TEHNOLOŠKO(čudo)MAGAREiz 1434god
za ovog sto se izvalo ko djubre po njivi recenicom da je dacic glup,samo nekoliko cinjenica da dokazem suprotno toj presmijesnoj konstataciji.. Ivica Dačić (rođen 1. januara 1966. godine u Prizrenu) je srpski političar, poznat kao predsednik Vlade Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije, narodni poslanik, član Parlamentarne skupštine Saveta Evrope. Osnovnu školu završio u Žitorađi, a gimnaziju u Nišu. Završio Fakultet političkih nauka u Beogradu sa prosečnom ocenom 10 (deset). Dobitnik više nagrada za najbolja studentska naučna ostvarenja.
http://www.youtube.com/watch?v=EMCjr2qG5Xw
Vjeruj mi nama u Brazilu :) EU=EVIL ;) Hrvatska sve sto ima od EU su veci porezi, prodavanje, odnosno ustupljivanje drzavne imovine radi nemogucnosti vracanja dugova, slusanje kao kerovi itd itd. a mi cemo se svi smijati dok bude SP ;) samo vi uzivajte u EU ja se nadam da mi nikad necemo uci
Jeste za to je u Hrvatskoj prosjecna plata 800 eura a kod nas 800 km. U pravu si mi cemo se smijati dok je svjetsko , a kad prode onda navali na kontejnere. Svaki hrvat moze otici u eu i raditi i zaraditi sebi nesto a mi mozemo po tri mjeseca i to sa ocima na ledima kako nas nebi uhvatili i izbacili iz eu na sledecih 5 godina. Al bitno je da smo mi u Brazilu vec ce se nesto jesti , zar se mora svaki dan???