Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poverenje gradjana sa severa Kosova u Vladu je ocigledno !
Razumna izreka u naslovu !
Verujem svojim očima, a pred njima svakoga dana vidim po neko hapšenje. Dakle ovo nisu u pitanju prazna obećanja.
Više me niko ne može kupiti lažnim obećanjima, ali ovo što radi nova vlada, pre svega u borbi protiv korupcije, je stvar koja će zaista celo društvo promeniti iz korena.
Vidim i u očima Nikolića i Vučića odlučnost da se Srbija pokrene, jer ovo je poslednji čas za nas.
Glavna briga treba da nam bude ekonomija u sklopu sveukuonih reformi društva. Vidi se da Vučić radi 24 sata dnevno na korigovanju društvrnih devijacija. Nadam se da će biti efekta.
Ovo je zapravo 6ti oktobar, a da je 6ti oktobar sproveden u svakom smislu reči, ne bismo danas bili u teškom položaju.
Sigurno je da Srbija ide ka stvaranju socijalne pravde, a toga je sve manje čak i u Evropi.
Istopićemo se kao led u čaši ako ne nastavimo za započetim reformama koje treba da nam obezbede opstanak, a potom i napredak.
Ne znam, meni je Toma čovek kome verujem svaku izgovorenu reč. Šta reći o čoveku koji prosto širi dobrotu oko sebe i koji uliva nadu.
Vučić je glavni reformator, da se ne zavaravamo više. Treba mu pružiti svu podršku.
Verujem ovoj vlasti, jer mi njeni potezi govore da je ono što radi čistog srca i sa najboljim namerama.
Idemo! Ja čvrsto verujem u pozitivan razvoj događaja, ako ova vlast nastavi sa dosadašnjim tempom razvoja.
Ima nade, zaista je ima Mislim da nismo ni svesni u koliko smo lošijoj poziciji bili pre poslednjih poteza u Beogradu u poslednih 110 dana.
Pregovaračka pozicija je ojačana dobrim potezima za vreme nove vlasti. Nisam mislio da će tako biti, ali sam se prevario. Bolje je nego što sam očekivao.