Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je tu Sandžak i Vojvodina po modelu REpublike ŠUmske.Kosovo je gotovo-završena priča
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da če jednom zauvek mir doći na ove prostore i da čemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
@A gdje je tu Sandžak i Vojvodina po modelu REpublike ŠUmske.Kosovo je gotovo-završena priča Kakav Sandžak. To je srce srpske države. Tako su ga zvali Turci za vreme viševekovne okupacije. Mi to zovemo Raška, valjda smo se oslobodili od Turaka još u XIX veku.
Srpski interesi se moraju uvažiti.
@ eee Slažem se u potpunosti s tobom. Sličan scenarij je sada u Siriji, a donedavno je bio i u Libiji. J.ebi ga kad smo budale
Hahahaha, dobro si to zakljucio ;) Mada je po meni najzdravije resenje podela Kosova po etnickom principu, i da se sa tim svi zdravo sloze. Ne da bi nekom napakostio, vec da se zadovolje sve strane. Tu bi svako izgubio po malo, sto je ok,i sprecila bi se nestabilnost u buducnosti. Prvo, Srbiji ne treba toliko Albanaca, da ne bi bila nestabilna kao BIH. Samo severni deo Kosova. Ostatak Albancima i njima na volju da li zele u Albaniju ili samostalno. U Albanskom delu bi ostalo mnogo srpske bastine, ali ona bi morala ostati u posedu SPC i pod zastitom. To sto ne bi bili u sastavu Srbije ne znaci da bi prestali da budu srpske srednjovekovne gradjevine. To je realnost koju ja prihvatam. Jer vidi, ako Albanci ni svet nisu postovali teritorijalni integritet Srbije koja je starja drzava, zasto bi se sad toliko insistiralo na integritetu drzave Kosovo koja postoji tek od 2008. godine prvi put u istoriji? I zasto bi Albanci imali dve drzave? Zdrava podela je resenje.
Bosna@ Mislis politika amerike i ostalih sila koje su je srusile??? Da li ste toliko zatupljeni pa veruejte u sve sto vam plasiraju mediji i politicaru?? Halooo momci Jugoslaviju su poceli sistematsko rusiti, prvo ekonomija, sredinom osamdesetih pocinje da slabi, NACIONALIZAM jaca, naravno zbog gluposti naroda, i okretanja teme sa bede, i svi krive jedni druge da lose zive zbog njih, nikakav srpski ili Hrvatski nacionaliziam nije kriv, oni su bili glumci, nama Srbiji su podelili glavnu ulogu, i napisali scenarijom pa posle se okrenuli protiv Srbije te iste kada su pre rekli Milosketu da je politicar svetskog stasa i glasa i da cuva Jugoslaviju, a onda su ga nahusali na susede, naravno prvo da isprovociraju Srbiju i Srbe koji su bili najjaci i imali kontroli, novac, i moc, i vojsku, pa ukini konostitutuvnost naroda u HR, Srbija nervozna, pa odvoji se Slovenija, podrska Zapada , i na kraju dodju Ameri vatrogasci koji su sve vreme i bili piromani, i predstave se kao spasioci.
Kad se odlucuje o tim stvarima ,demokratija se stavlja na stranu !
Zelio bih to,ali EU je neumoljiva !
Dominacija sile nece vjecno trajati ! Svemu dodje kraj ! Ali dok se to ne desi treba izvuci najvise ,sto se moze !
Zaigrace mecka i pred vratima EU! Ona nije stalno na jednom mestu ,menja mesto i po komandi igra !
KOSOVO JE GOTOVA PRICA ... jedino sto jos nije zavrseno je bih i to pitanje njenog unutrasnjeg modela npr...kao swica DAYTON 2 da bi bila funkcionalna ...ili cemo opet ratovati pa ko bude na strani zapada neka pobjedi :)
pazi ti na bolje na jug srbije (presevo, bujanovac...) da i albanci ne zatraze nekakav entitet. a o vojvodini i sanzdaku da i nepricam. ovo je bez sumnje jedan veliki autogol srbije :-)
kada se osvrneš na sramotne izjave koje si davao vidio bi da si ti zreo kandidat ne za sipe već za udruženje najvećih fašista balkana. Naspram tvog slavljenja klanja bošnjaka u srebrenici, ja samo ukazujem na činjenicu da nacionalizam ne vodi dobrome a sudbina srba u hrvatskoj je to nažalost pokazala. problem je što vi srbi to ne shvaćate već svojim nacionalizmom i dalje srljate u vlastitu propast.
BOSNU odmah prijavite SIPI zbog širenja nacionalizma, prijetnji i poziva na rat i genocid spominjući sudbinu Srba u Hrvatskoj i Beogradski pašaluk:) Hvala!!
malo si zakasnio sa varijantama i prijedlozima. tesko je zamisliti da ce se kosovari odreci potpune nezavisnosti, da bi se igrali nekakvih varijanti sa srpskim politicarima. sta to dobijaju povratkom u srbiju? jedino ih mogu zamisliti kao autonomnu pokrajinu - u sastavu albanije.
Dado ovo što sam ja napisao je prošlost, sjeti se rata u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu i posljedice koje zbog toga ima srpski narod. Daljnje sukobljavanje Srba sa ostalim narodima neminovno vodi srpski narod u propast. To što ti spominješ žicu to govori o tebi, ja ne želim loše srpskom narodu samo ukazujem na činjenice koje su se događale u prošlosti. Shodno tome Dačiću je bolje da se ne petlja u Bosnu jer ni mi Bošnjaci se ne petljamo u Srbiju. A mnogo naših ljudi živi u Sandžaku