Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos ce se prije srbi dogovoriti sa sipcima nego sto ce nama skinuti vize, inace ne bi govorili o mostu na peljescu, kuda ovo sve vodi, zar ne vidite???
@RS Ako budete pametno igrali mozete iskoristiti ovaj Haradinejev napad na glavne igrace u svoju korist, ali morate jako pametno igrati, a ne oslanjati se na mitove i legende uz guslanje. Pitanje je mozete li vi to. Ako mislte da mozete, pokusajte. Ako vam je krst nad Seherom vrhunac dometa, onda nista nemate od toga.
Celo selo smrce belo, dakle ide roba po dogovoru, samo dijele tal, a Keljmendi je izbacen iz igre, jer je trazio previse. IMT je koliko im Amerikanci daju, a ne koliko oni traze. Sada ce Haradinaj da nauci sta znaci ici protiv gazde. Umislio si je da je on gazda i da ce se okomiti na Hag, napasti velike igrace sudom i pobijediti. Koji kiks! :D
Srbi dadose dio Kosova i nude im u julu otvaranje pristupa EU koji ih ne zanima. Sta li im to nude zauzvrat?
@commi duplak , koga boli briga sta ti radis sa tim tvojim puftom , popusti malo.
citaj malo knjige i ne b.udali po intrenetu mozda nesto i naucis... sto se bitaka tice takvi ste opaki ratnici da se prosirete na 24%... komedija od entiteta...
sad jos sandzak vratiti kosovu
odvratni srbi by madalaine albright
tražili ste ,eto vam,niti jedan rat dosada ili čak bitku niste dobili,vaša specijalnost je napasti i ubiti nenaoružanog,filmove partizani i švabe su u stvari bili edukcioni filmovi za srbski naraštaj,verbalni pozitivci partizani a stvarni uzori su za vas bili nacisti,zato srbadija=nacisti iz dna kace a bosanski rvati su vaša odojčad-petokolonaši i jedni i drugi za grošu prodali pradjedovsku vjeru !
...imenjače, daće bog jednom, \"naniće\" i nešto mozga :)
..a moj decko ulazi u mene i svi sretni i zadovoljni
Čudi te što je pro-SDPovskom klixu glavni izvor SRNA? Mene nimalo...
Sve će se komunistička bagra dogovorit, isto ko što su dogovorili i rat i sve ovo poslije rata, mamicu im faši.stičku
@xy.......inace, nije bitno sta zelis ,nego sta mozesh.!
prca ih ovaj Tači, što i mi nemamo takvog državnika (ne \"političara\"), a ne da Dodik odlučuje o svemu kao kod nas...