Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Kosovo, Kosovo... :)) samo u pjesmama je srpsko, a i cela istorija Srbije je u stihu i prozi hehe
Gospodine Predstavnice, nazalost, potpuno ste u pravu, isto kao sto je i Republika Srpska jos samo u pesmama i fantazijama deo BiH. Vreme je da se svi suoce sa realnoscu, i okrenu buducnost.
predstavniče 23%, proguglaj malo o manastirima na kosovu i njihovoj arhitektonskoj, istorijskoj i kulturnoj vrijednosti, ne samo za srbe već na svjetskom nivou. a slažem se sa tobom za narodnu epsku poeziju. jedan gete je bio oduševljen njome. očuvala je narodni duh i održala ga živim kroz vijekove robovanja pod turcima u kojima do devetnaestog vijeka nismo imali ni pravo na školovanje. tu su manastiri, uz srpsku emigraciju u austrougarskoj, tj. vojvodini, odigrali presudnu ulogu, kao svjetionici pismenosti i čuvari ostataka srpske srednjovjekovne istorije i kulture. obrazuj se, pokušavajući od ozbiljnih stvari praviti viceve, sam ispadaš smiješan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bolje vam je pocnite se borit za Vojvodinu jer Kosovo je davno izgubljeno,RS svakako nestaje cim udjete u EU to je vasa realnost
A vi za Rs.
Jaka im RS u p.m jos malo pa ni zdravstenog nece imat
Ljudi, znam da ste na strani Albanaca, ali Srbija je ovog puta "upravu". Kosovski Albanci su porušili sve što je srpsko, uključujući manastire, crkve i drugo. Zamislite kako bi bilo da su recimo tokom rata u BiH Srbi porušili sve džamije, mesdžide i slično na teritoriji današnjeg entiteta RS?!
Vat did je sejd ?
https://www.youtube.com/watch?v=PtnSBG6sUX4
Kosovo=isil!
RACUNAJ TI DACICU STA HOCES.-SIPTARI SU SE OSLOBODILI SRBIJE I TEBE ZA SVA VREMENA.
ogromna kolicina energije srpskih politicara se gubi u ovim sporovima oko kosova. da su je usmjerili na drugu stranu vec bi bili na vratima eu. a onda samo trebaju cekati da dodje maca na vratanca, tojest ulaz kosova u eu. i tu je prici kraj.
Naporni ste vise...pozdravite se sa kosovom i cestitaj te im za ulazak u unesco....i da picimo dalje...
Mozda se i vi pozdravite sa RS pa sa picimo dalje.:-)
@Vatikan A jest mi neki K ta RS- niko ziv je nedozivljava osim tebe i jos par primitivaca... Kosovo je za RS kraljevina!
Srbi samo naucili otimati tudje. Vrijeme je za Osmanlije opet.
Moj purgeru, da poznajes soptvenu istoriju manje bi kenjao na usta. Pored toga sto je dobar deo hrckolenda bio takodje pod turcima, drugi deo je bio jedan citav milenijum pod austougarima. Tako da jadnice to mozes prosipati ovim tulavcima na klix-u.
Joj kad vidim ustaskog smrada kako komentaise tacno muka hvata. Ajde balija zatucani(poneki), alu uztasa nema pravo muknuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce drina doc i napisat kako je sve to taktika koju su dogovorili rusi i srbi i da oni zajedno u stvari jebu evropu i amere
na kosovu je bilo nerjeseno 1:1 ali posto su turci bili na strani idu dalje srbija ispada i sad ce opet ispasti sve ce uzeti i jos ce spasti na beogradski pasaluk uvijek su se srbi prvo kurcili pa pusili okrenite malo pitajte moniku levinski ona je prvo pusila pa se kurcila i postigla cilj
Pali tenkove i pravac Kosovo??šta čekaš???Pa bio si na vlasti zajedno sa Miloševičem 1999 god kada ste slali tenkove na Kosovo da se zaštite od terorista???????Šuti četniku jedan to ste i zaslužili.Još da Sanđak i Vojvodina i Preševska dolina krenu stopama Kosovo bagro jedna.
@Lovac BL Ima li šta netačno u komentaru??????????I nije to naslađivanje več GOLE činjenice koje vi ne želite da prihvatite istina je jebena stvar-
ne naslađuje se dobro ti kaze doslo opet vrijeme da se srpstvo brani puskom stante djeco u red
Boricete se dok ne stanete pod sljivovu granu, to vam je zapisano.
Dzaba sve, narodna poslovica je ko trazi veće izgubi i ono iz vreće, sudjeno vam je da srbija bude samo Šumadija, sjeti se sta su Tarabici prorekli, "Nebi se srbi trebali hvaliti junastvom, moglo bi doci vrijeme da stanemo pod šljivovu granu" šljivova grana ti je Čačak, poznat po sljivi čačanki. Ima jos jedno predskazanje, "Kada bijela kapica krene niz Drinu, nece ostati srpsko uvo", ovo se moze rastumaciti samo na jedan nacin a to je da ce vas Siptari klati i po Bosni tj. niz rijeku Drinu, da je u pretskazanju receno uz Drinu to bi moglo znaciti da ce vas Bosnjaci sa bijelim kapama ubijati ali niz Drinu jasno asocira na Siptare cije je obiljezje bijela kapica. Bilo kako bilo vi ste napravili toliko zla i neprijatelja u svome okruzenju da ce vas kostati bilo koja drzava cim joj se ukaze prilika, svi su kivni na vas od Madjara, Bugara, Slovenaca, Hrvata, Bosnjaka, Siptara kojih kad se udruze u 4 drzave, brojno ima najvise i koji ce vam jednog dana doci glave.
zovi putina đikane
prde kao i obicno
Sir... A sto putin vrati krim, a? Dok si pucnuo prstima! :-) Nista nato, amerika. Stisnula guza. Lako je na srbiju poslati hiljade aviona. E Bog gleda.
Popuši ga komandiru,Kosovo je onog čije treba biti.