Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća, pa ne zaviruju na ovaj naš klix. Iznenadili bi se otvorenoj podršci fašizmu pojedinih "moralnih veličina"....
Čika Gaetano Jutros ste mnogo aktivni. Ko vas je uznemirio? :)
Nema veceg fasiste na klixu od Gaetana
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eh da je i Mia u Njemackoj vladu bi mogla vidjeti samo na razglednici ili tv al nazalost...
E moji bosancerosi, nadali ste se ispadanju hrvata protiv islanda, svi do jednoga, ali jebiga,sad cete da patite...ZDS
Ustah ja ustase svi...
to je ovamo najnormalnija stvar, da su takve stvari i parole zabranjene...i sretna sam sto je tako, sretna sam sto nisam okruzena fasistickim kretenima kao sto bi bila u Bosni -.-
Statute of FIFA Article 3 : "Discrimination of any kind against a Country, private person or group of people on account of race, skin colour, ethnic, national or social origin, gender, language, religion, political opinion or any other opinion, wealth, birth or any other status, sexual orientation or any other reason is strictly prohibited and punishable by suspension or expulsion." Što znači da da ukoliko FIFA poštiva svoja pravila i statut u kome je gore navedeno u samom početku moglo bi čak doči do izklučenja represenatcije Hrvatske sa SP, a ne samo pojedinačkog igrača kao što to neki misle. Jedna glupost pojedinca moglo bi da ima katastrofalne poslijedice za ljubitelje hrvatsko nogometa.
"strictly prohibited and punishable by suspension or expulsion"
Dokaz da je Hrvatska samo QRAC u EU....Znači da nije uskladila Zakone sa EU.......EUniji mora plaćat poreze, a nema ništa od toga..............ekonomija svakim danom sve slabija i slabija..............
blago nama vama je super i u BiH i u Srbiji....ehehehe
i ti si u BiH Hercegovče..........a ništa nisam rekao ni o Srbiji ni o BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preblago je kažnjen., neka emocije prosipa svojoj mami..
Smarate vise s ovo dvoje sto se pozdravljaju
Da su komunistički nastrojeni novinari ovako pisali u Americi, kad bi poslije izišli iz zatvora - ne bi se mogli zaposliti ni na odlagalištu smeća.
Da je u Bosni mogo bi bit i predsjednik.
a u Hrvatskoj ce mu spomenik dici!!
Kazniti da tako da mora polagati istoriju 5-8 razreda.
Ispravka: povijest
*** vam vise ovaj ustaša mater dopizdili ste s njim
Samo po džepu pa u prdekanu. Nema druge. Duhove rata treba sasjeći u korjenu a korjeni su upravo u ovakvim pokličima... USTAŠU u PRDEKANU!!!
Ovo ste prepisali od mene :-) ja sam juce i prekjuce pisao o drasticnim zakonima u Njemackoj po ovom pitanju.