Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ste picke picke ste to je 100% a sto se crnogoraca tice najoibcnije tools
GLUPI STER KO KURAC...BOLJE BI VAM ILO DA SE UBIJETE!!!!! I HAJ VISE OHALDITE S TOM PRICOM DA CE SE RS ODVOJIT....HOCE AL U KURCU! KAKO STE SAMO NAIVNI....JAOOOOO MAJKO DRAGA! A Crnoj Gori svaka cast...nisu PICKE kao mi!
daa pa to sam i rekao...sve dok je amerika na strani ovih proBiH ona ce osatti entite a kad prestane imati interes i okrene se na strani RS e onda nek nam je na pomoci..... I to je zalosno iskreno DA nam je uvijek neko bio ovdje al eto...
dariosmit, a ti zaboravljas jos jednu stvar a to je da na balaknu nema nikakve odluke ako u nju nisu upetene velike sile. to sto je crna gora odlucila je upravo to sto je amerika htjela. amerika je velika sila i onda se pita. isto tako vazi i za kosovo i za rs. dakle , kada se amerikanci vise ne budu pitali za misljenje, onda ce se pitati neko drugi...u svakom slucaju nece srbi niti bilo koji drugi narod ovdje odlucivati samostalno o svojoj buducnosti. treba tu realnost prihvatiti. u rs mogu da pricaju sta hoce i da seru o referendumu,..al dovoljno je da jednom istupi americki ambasador i da se svi te junacije, tj dodik i njegove marionete usute i poklope usima. za sada diktiraju amerikanci i jos ce. js uvijek traje njihov moc a svi ostali za sada mogu da ga popuse. nepravedno mozda al tako je. nekada su to bili turci, nekada huni avari , nekada rimljani , nekada francuzi...uglvnom kdo nas jos niko nije dobi neki poen bez pomoci strane sile. to sto rusija prducka, ne vrijedi ni pisljiva boba jer je rusija zemlja pred raspadom, ekonomski oslabljena i samo ideoloski i politicki bilda ispred ogedala i divi se misicima. al su duzni i prezaduzeni. turska je veci investitor u republiku srpsku od bratske rusije..mislim..de malo logike
Crno Gorci i Srbi su uvijek bili drugaciji narod, znaci Crno Gorci nisu nikog izdali, vec su dobru odluku napravili!!!!
@izdaja ee moj izdajaaa ko se zadnji smije najsladje se smije....za 20 goidne ce i RS biti samostalno jer ide istim korakom kao i kosovo......ima svoju vlast,svoj sud,svoje zakone a jos se zove i Repubilika..... Ja se nadam da nece doci do toga ali kako vidim svi rade sta hoce samo je pitanje vrmenea i amerciko evropskih interesa kad ce RS biti odvojeno!!!
izdase ih braca srbi hahahah...
Nauci reci slovo R i idi peri pare preko organizovanja koncerata u Budvi. Odsjece tebi ruku albanci, kad-tad. Glup si kao i mini drzava..Vece Sarajevo od tvoje drzave..