Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa desi se... u ovim sumama inace i nema divljaci, rokaju se medjusobno...
Smao ne znam zašto ovo zovu sportom.
katil, zato što ubijaju iz zadovoljstva. Sportom su ga nazvale zadovoljne ubice. A ovdje se sudbina poigrala sa mladićem. Lovcima je pokazala šta znači biti lovina.
Ma lov treba potpuno zabraniti,ko voli krv nek uzgaja i kolje kokoši,ko voli streljaštvo nek puca u prazno svakako je divljih životinja premalo.I to uvesti teške zatvorske kazne za divljač.
Ovo ti je ona scena iz balkanskog spijuna "Kod nas u selu kad neko nekog ne voli, samo ga pozove u lov i DRMMMM...
Bogumi, skaka je ka divlji....
Karma is a bitch što bi rekli
Dobar nacin da se rijesis nekog koga ne volis, pozoves ga u lov i SLUCAJNO ga pogodis...Inace, nema mi gorih ljudi od ovih lovaca!
Lovci su veca govna. Nedjeljom okupiraju sume, da ti kao obicna individua ne smijes otici prosetati do svoga imanja. Neka jedu govna, umjesto srnetine
ne znam samo kako mu nije bilo mrsko povuc obarac,ipak to su crnogorci