Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arijevski vođa probuđene Evrope Geert Wilders kaže da je gotovo širenje EU. Mada ako vidi slike iz Lištice možda HZHB pristupi EU.
Nadam se da Hrvatska udje u EU jer su to zasluzili. Nama Bosnjacima bi isto tako bilo dobro ili bolje. Za Srbiju neznam da ce ikada uci u EU a ni Bosna nece. Prije ce ALbanija i Crna Gora uci. Ovo je onako kako stvari izgledaju sad. Poslije ce i Makedonija uci. Jedino ce Bosna i Srbija biti izvan zbog politike nekompromisa. Ipak ekonomska situacija u Bosni i Srbi ce biti bolja nego u EU, ako vas to tjesi.