Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi, bolje vam je sto se Kosovo odvojilo. Zamislite za 50 godina, 6 miliona Albanaca, pola srpskog parlamenta oni =))) Ovo bi vam bilo usred Beograda.
Tačno! Opet svi znaju, čak i šiptari, da će se Srbi vratiti na KiM. Kad tad. Lijepo im je rekao jedan britanski general. Albanci su prokockali svoju poslednju šansu da ostanu na Kosovu. Mada, siguran sam da 80% običnog albanskog naroda nema veze sa ovim što se dešava jer su i sami svjesni da su izmanipulisani.
...sta to znaci???...da su albanci zivjeli u blagostanju dok su bili dio srbije,a sada su propali kada su se osamostalili...???...ne kenjaj...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...dobro je,ima neko gori i od nas...
Sta je tu dobro? To je vise nego tuzno, da se poredimo sa Kosovom umjesto sa Svicarskom, Norveskom, Svedskom.
Mi ćemo biti blizu Švicarske ili Norveške kad mamuta zasvrbi lijevo jajce na vrbi.Čovjek je u pravu kad kaže super,nismo najgori od sve djece Balkana
PLAČU I GLASAJU. https://youtu.be/hdYYSMucKnI
Sada ce ismailji da uleti da prodaje semenke.
Ja molim Boga da je sa Ismailijem sve u redu i da nije povredjen!Jos nije zacelio rane od povreda kad su ga pogodili jajetom:D
Mozda su cojka Jopet banovali pa nije smislJio novi nick..
kazu da je neko upao u parlament i rekao im da je Albanija vec povela 1:0
Hahhahhahah. To si ti sto ih bosanci podrzavaju.Kada su napali srpske fudbalere, svi su siptariju redom podrzali. Eee jede jadne. To je taj narod koji je propatio u ratu, koji zeli mir vise od svega. Ma stoka.Jos nesto, nabijem đokovica sto pare daje stoci. Ma mrs.
Nema gore pogani od vjekovnih Beckih konjusara.
sta rec no.... balkan
Babo da uljetim...
Ja sam mali ship vozim ljimuzin ode vlada u tri pichke materin vaj vaj vaj uljeti nam bomb dim mi se pogushil.
sto ti je opozicija...a ne ko fahro 😃
Pa Bošnjacima su Albanci uzor, obožavaju ih, i hvale njihovo tobože zajedništvo.
Ma kakvo zajednistvo,Bosnje niko ne shvata ozbiljno na balkanu a i sire!
Srbima su Bošnjaci idoli, to je jedini narod koji dolazi na portale drugog naroda. To mora da je ljubav. Kad Srbija propadne Srbi će tražiti da ih Bosna prihvati.
Balkanski seljakluk u svom punom svjetlu.
Ako ćemo tjerati mak na konac, srpska skupština je imala i gorih predstava. Imali smo i mi u Sarajevu papka koji je donio na zasjedanje kifle da dijeli. Ako ko ne zna taj je danas premijer kantona. Imali su i Hrvati u saboru poruke mržnje i vrijeđanje. Zato, sve je to skupa balkanski seljakluk i laž je da "toga ima po cijelom svijetu". Toga ima samo u primitivnim zemljama.
To je samo jedan od načina da se bude primitivac. Ostale su pokazali neki drugi. Vidim po ponašanju da tebe svrbi to što su Albanci pa si vjerovatno Srbin sa primjesama nacionalizma? Vjeruj mi da su Srbi radili i gore stvari. Ukucaj u YouTube nešto poput "srpska skupština cirkus" pa ćeš se nagledati. Evo ti jedna tuča i više od toga: https://www.youtube.com/watch?v=gj1JMSFkCQg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šef cirkusa se preziva Veseli. Primjereno, nema šta..
primitivna marva, smrdljiva siptarska stoka...maymuni cigaqnski.. Hladnjace cekaju
ma su baklje zbog utakmice veceras!!!!:)))
Ukinuti seljadiji na Kosovu i BiH skupštine i parlamente i proglasiti ih vilajetima.