Holbrook 1996. Miloševiću
0
"Cilj SAD-a jeste dovesti Karadžića u Haag"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Whow, za takve kao ti Holbrook i postoji... i ja volim raditi ali ne za mediokritete sa zapada, shvati.. nek i oni sami nesto rade..ali pozitivno i produktivno.. molim te, citaj malo ali ne nasu istoriju /povijest nego svjetsku.. eto ti Holbrooka sto napravi frankestajn BiH i skidaj mu kapu a kad smo kod toga mozes mu i polizati... a znas sta je zalosno, On je mogao tj. zapad napraviti i normalnu BiH da su htjeli jer oni imaju moc i diktiraju.. ovako su napravili niciju zemlju i zna se zbog koga i za koga se takva napravila.. a ja ni u jednom trenutku nisam amnestirala domace fasiste zbog zlocina i genocida koje su napravili..svaka zemlja na ovoj planeti ima takve.. U Velikoj Britaniji moze sutra da se napravi rat izmedju Engleza i Skota ali toga nece biti posto to nije u interesu i posto je to njihov zadatak da rade...ta zlatne poluge sto drze za rezervu u banci su dosle iz indije...
@hahaha O cemu ti to svega ti ? Gdje si cuo da dijaspora radi po dva posla da prezivi . Ljudi su predpostavljam potpuno zaboravili o tome kako se u regionu zivjelo ranije , hajmo se sjetiti voznje par- nepar, pa bonova za ulje ,secer , kafu , pa redukcije struje da bi se mogao servisirati vanjski dug , ruku na srce tu nikada nisu \" cvjetale ruze\" .Trenutnu situaciju nema potrebe spominjati jar smo svi svjesni sta se dogadza. Ono istina je da u usporedbi sa (po) ljenim balkanskim samoupravljacem prosjecan dijasporac vise radi i manje krade . Uglavnom provjeri izvore jer srbijanska teorija o uroti protiv Srba koja u \"laksoj\" varijanti postaje teorija o podmetanju rata od strane zapada vise ne pije vode. . A za Holbruka covjeku treba skinuti kapu kada je uspio da natjera one diktatore da postignu kakav takav sporazum .
mislim da ceti ne treba prevod / prijevod.. posto i sam zna prevesti rijec istorija.. sto ga mama rodi tako pametnog, blago nama.. ko stvoren za ove sa zapada da crnci za njih..
pa znam, to je dio toga..nakrali se zlata i ostalog po kolonijama i jos doveli ljude da rade za njih...to rade vijekovima... zato sam i napisala da se nisu obogatili svojim radom.. na kraju krajeva zna se kako i kada je nastalo ropstvo.. zadnji put kad je zapad imao civilizaciju je bilo u vrijeme renesanse ( 14 vijek ) a i to je kratko trajalo..
Odlicno se zna ko je donio rat. Vi! I nije istorija nego povijest :P
@hahaha,zaboravio si navesti veoma bitnu stvar. Dijasporci rade po dva posla ko \'crnci\'. Rodjen amer ne \"vuche\" na poslu kao refruge-izbeglica. Opasni su svetski lobisti. Kanada je perfidno dovela \"krem\" drustvo iz bivse Juge,sljakamo ko japanci 350 dana u godini.\"Zavadi pa karaj\" ops,vladaj!
i ja sam nova kolonija srba,oni su dosli cak iz ukrajine...al ne ko srbi neg ko loncari...pa su poslije loncara posali sluge...pa poslije sluga postadose srbi...a sta je za buducnost?mozda svedi...
vidi, vidi sto se sada vadimo....a hvala bogu pa nema Milosevica da to potvrdi, pa mogu lagati.. zna se ko je doveo rat u ovaj region.. jedino to i znaju. stvarati ratove preko svojih dousnika, praviti malverzacije, krasti... .ima na milon primjera..Koreja, Vijetnam, cijela J.Amerika, Bliski Istok, Irak, Iran itd, itd... Zna se kako se Zapad obagtio..samo idioti vjeruju da su to postigli sopstvenim radom (cast izuzecima i pojedincima )..Obogatili su se tako sto su se nakrali po svojim kolonijama sirom svijeta..prije kolonija bili obicne fukare.. procitajte iz istorije...