Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@.. - Smrdija je postojala u 10. vijeku? BUAHAHAHA Što se tiče Islama, niste vi sine na tom evoluciono-civilizacijskom nivou da biste mogli shvatiti zašto smo mi Bošnjaci primili Islam.
Mlatko Vlaxovic ce ozdraviti kad dodje u \"Ag ,tamo ce ga izlijeciti Karadabic. Vec mu je porucio da je sacuvao 10 litara svjeze pishake za njega. Rekao je da ce mu, pored ovoga, 3 puta dnevno zapishavat ruku i glavu te da ce ozdraviti. Kaze Karadabic da ce njih dvojica joc koze je ba .vati i snimat se,, bilo to pravo Tadicu ili ne.
Kako me nerviraju ovi amerikanci kad misle kako sve znaju i kako su pozvani da svima dijele lekcije. \"Kongresmen Smith vjeruje da je hapšenje Ratka Mladića zatvaranje kruga pravde.\" Eto sad ste sve rijesili ko i sa ubistvom Bin Ladena. Nemas ti ni priblizno predstavu sta je pravda moj d.e.b.i.l.u. Da ste pokaznjavali odgovorne za genocid nad Srbima u WWII nebi se ponovila spirala m.r.z.n.n.j.e
Srbija se pominje cak i u 10om vijeku??? Gdje to? U Cosicevoj SANU? Cinimi se da nije bilo Srbije kad je Bosna imala ime koje ima i danas. A to sto ste bili turski odbrambeni zid ka zapadu to dovoljno govori i odakle ste dosli ovde i u Hrvatsku i kakvi ste. Jeste mi smo preuzeli islam jer ste vi bili takve zivotinje u ta vremena (a i danas) da nismo htjeli da se sa vama poistovjecujemo (kao i danas).
A zamisljam tek muslimanske komplekse kad poticu od Srba koji smrde i postali su od Vlaha...zapravo isiti ste, samo uzeli islam. Pogledaj malo istoriju, srpska imena prezimen i istorijske cinjenice pronaci ces i u 10. veku, dok Bosnjacko neces, a kamoli islam u Bosni. Ma kakvoj BOSNI, nije ga bilo blize od Bosfora.
HRVATSKOJ SLOBODI MUSA ĆAZIM ĆATIĆ onaj sa crvenke,ma ja
Obavezna oprema Srpskih Heroja Urin - kao čarobni napitak ( isto kao kod Asterixa ) by dr. Dabić Pempers - kao odraz najvišeg odlikovanja hrabosti u odbrambeno otadzbinskom ratu. By Milorad Komadić
Srbi definitivno imaju neke psiholoske probleme i da imaju neke frustracije oko porijekla , nacije i turske okupacije.Njihovog vazalstva u turskom carstvu, kao i vlaskom porijeklu od koga bjeze i stide se svojih predaka, vlaha. Kmetovanje njihovih predaka begovima takodje stvara frustracije, prema turcima\", mada mi svi danas kmetujemo po inostransvu za pare , bas kao i njihovi predci za trecinu. Nesto slicno sam primjetio medju crncima koji pate od kompleksa izazvanog tokom robovlasnistva.
brate ovi sto pisu Srbi smrde..hah :d ok smrdimo i sta sad! :) u svakom slucaju bolji smo od vas u mnogo cemu i bar iamo svoju nacionalnu drzavu..
srbi smrde..
Lijepo od vas da mislite gospodine Smith medjutim ; nekima cupara sluzi samo za sisanje i cuna za pisanje. Ocito da ih nepoznajete dovoljno.... Dobrica Cosic: “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”