Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se uopste prasina dize oko Sandzaka i \"Bosnjaka\". Od 12 opstina, u pet dominira pravoslavno stanovnistvo,u drugih pet muslimansko stanovnistvo,u dve opstine je podeljen sastav. Broj muslimana u Beogradu i okolici je slican broju na Sandzaku oko 185 000. Ljudi su na polozajima,s\'dobrim biznisima.... A uspesne \"verske prodavce\" imamo na svakom koraku.Poceli su da primaju i \"Vizu i MasterCard,Amerikan express.\" Sa racunima u Rajfajzenu itd.
@nedime nije spijun ali je pijun
kad vi mozete da to radite u BiHi onda zasto ne bi i mi tamo? \"srpska pravoslavna crkva\" odakle vas svugdj epo balkanu , u BiH mozete biti samo pravoslavna crkva, u crnoj gori ste ha popusili treba vas izbaciti iz svake drzave u vas tor pa se zovite srbijanska pravlsovana crkva
ministarstvu vera prigodan video klipcic : Boris Tadic - Predsednikovo pijanstvo
Srbijanski rezim i danas najpredanije njeguje sramne tradicije fasizma.
ma Ceric je americki spijun :)
Jaka vam je demokratija u smrdiji. Boli glava.
daj cericu pusi kura.c ko te izabra
Cerić je zlo veće po muslimane nego po srbe ...
Muslimanima nigdje u svijetu ne odgovara demokratija, jer parlament nije najbolje otjelotvorenje JEDNOG boga već priije više njih.
[FAST DOWNLOAD] ISLAM MOCNO ORUZJE VATIKANA - Ivona Zivkovic.pdf
ch.etnik ostaje ch.etnik i kad se okupa i obrije.