Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa prije ce Uganda uči u EU nego ovi naši domaći Rusi.
Uganda je danas pozeljnije mjesto od Europe. Bar nece biti gadjani nuklearnim. Europa ce biti epicentar
@Abdulah22 Lose glumis Bosnjaka islamskog Srbina. Vucic je njemacki i americki poltron, koji glumi Rusofila, da uzima glasove polupismenih ljudi. Njega je na vlast dovela Angela da prizna Kosovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sankcije za Dodika i Vučića!!!
ovo je zivuce ZLO ili ti pokretno zlo .... da bi se pojasnilo ovo sto govori to vam je kao kad cucek ne laje zbog sela, nego zbog sebe ... povezan je sa srbijom ekonomski i bio je los visoki predstavnik koji je radio za interese srbije i rusije .... a sada mijenja narativ jer ga svi mjenjaju i zato ga srbija sa razlogom proziva ali ne govore jos o njegovim nedjelima
Majmune jedan , kakva EU , zar si ti mislio da njima treba EU ?! Njima ne odgovara red, pravna drzava , socijalna sigurnost, blagostanje . Oni vole vise ovako, da prkose svima i umiru u bjedi za majku Rusiju . Djindjic im je bio sansa i tracak nade, al ubise ga !
Nemojte da toliko penite.Ni BiH neće biti primljena u EU sve dok se ne reše mnogo stvari tako da uzalud ne gajite nadu.Još vi imate posla da bi sve ostvarili i još ste daleko od tog cilja.Možete samo ići napred kada ne bude onih iz Sarajeva koji stalno prave probleme a ti su svima poznati.
Mile, vrijeme je da se promjeni strana. Nisi odavno.
Mi imamo pozitivan stav, pa opet necemo nikada uci.
Uzmi him Radne vize
Vijeta duva jako povoljan za bih,samo je pitanje dali ce to bosanci znati iskoristiti.treba ici na ukidanje entiteta i dejtonskih okova. Ali uz podrsku zapada, nista na svoju ruku
Nesto sam sumnjičava za sve, kad vidim i čujem ova imena iz vremena agresije na BiH....UN,ugovori,pregovori,vrtimo se na stranim kanalima,njihovim sjednicama...al ,bgmi udariše na nas.
Sto Mile i Vucko ne odu kod onoga psihopate Putina sada i slikaju se sa njime,staje sada Vucicu bolesni covjece reci sta.
Udrite sankcije toj jadnoj državici. Na stadionu ističu ogromnu zastavu Ukrajine i groblje. Vrijeme ja za brisanje te prljave izmiješane genetske ciganštine sa mape. Zajednički napad NATO na Srbiju sa svih strana taman ko Rusija na Ukrajinu. Sad je IDEALNA prilika. To bi bilo gotovo za jedno popodne.
Ovaj klempavi vredja našu inteligenciju. Kad povučeš priznanje možeš ponovo da se javiš licemeru.
zato morate BiH POD HITNO primit i u EU i u NATO,ovi šute,neprijatelji BiH,unutrašnji,a bogami i ovi susjedi naši.Bilje je i za EU i za nas u BiH,ako nas ne primite,imačete ruse na obroncima Sarajeva,onda smo svi najebali,zajedno sa vama
Trebaju primiti Kosovo I nas 🇧🇦 sto prije! Srbija nek priceka I vidi sa Rusima sta ce? Pa kad ne ide ,ne ide. Ima ko hoce!
Jbg kako sijes tako bereš. Ovo nisu dobre vijesti jer nema potrebe kaznjavati onih 30% koji se ne slazu sa njegovom politikom niti je pametno srbe gurati na tanak led, malo su agresivni, da prostis.
Nama je pametnije da se upitamo kada će Bosna ući u EU? Možda otvorimo prvo poglavlje 2090 godine. Bitno da se džamije grade i stanovništvo masovno zaglupljuje. Srbija možda i uđe, ali mi nećemo nikada. A Srbija sutra kada bi ušla u EU, svaki Bošnjo bi aplicirao za Srbijanski pasoš. Takvi smo mi.
Brate da smo svi kao narod malo pametniji, svi na Balkanu bez izuzetka.. nije bitno ko je ko je vere i kako mu je ime, bitno je da je na prvom mestu čovek.. umesto ovakvih komentara koje se citaju da se okrenu jedni drugima, da se grade fabrike , putevi, narod zaposljava. Da jedni drugima čestitaju verske praznike, da okrenu ledja političarima i njihovim huskanjima, ne bi političari ni mogli ratovati sami sa sobom. Sve najbolje. Pozdrav