Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da se dođoši otjeraju i da se Vojvodina konačno riješi jarma Srbije.
...\"restaurirao\" neko bahato đubre i dao ostavku...a poslanici i ministri popljačkali srbiju pa im ostavka ni u peti...kapa dole nešo...
Ovo treba kazniti odmah, on je gradjanin kao i svi mi. A to sto je sampodneo ostavku, nista mu ne znaci. Nadam se da ce nadlezni reagovati kako treba.
Cekaj bre pa ti prekljuce rece da ga ni ne poznajes,a juce da ga nisi ni pipnuo, a danas? E moj canak, oduvek sam znao da nisi za politiku, i da si bahati covek koji voli da se nadmece,pa nemozes ti vladati svetom, ima vecih sila od tebe.
Jesi ga tukao, epa izvolite Canak pa u aps.Nema cile mile, obican gradjanin si kao i ostali. Halo Dacicu gde si sad.
Oduvek smo znali da je canak posebna prica. I to me nije cudilo ni malo. Jedan dan prica da ga nepoznaje, drugi dan da je sampao na beton, treci dan priznade. Mislim da svi znamo o cemu se ovde radi.
E canku, ta tvoja ostavka te ne spasava nicega. To sto si dao ostavku i mislis nece mi suditi , nemoj se zavaravati, ovi su po tom pitanju puni pravde. I treba da ti se sudi jer si se uvek bahato ponasao.
*razbiti
Ne daj se g-ne Canak, ovo ti je namestaljka, tipicno, srpski:-))) PS trebo´ si ga rzbiti....
Ovo je primjer pravog pčolitičara. Nije pička k\'o ovi naši koji koriste usluge mafije, već svoje probleme sam šaKama rješava. Respect Nenade i samo tako nastavi, tako se boti za nezavisnost, a ne kao ovi naši pičkovani. Svaka čast care...
hahahaha Mujaga, kad se vec predstavljas kao Lala, onda bar na ekavici pisi :D A gospodina Canka danas mozes gledati na TVu jedino u emisiji \"Prvi kuvar Srbije\" a ne u politici, jedva covjek cenzus presao, lale mu tako porucile da nisu ni za kakvu vecu autonomiju Vojvodine, i starosjedioci i dodjosi sa svih strana ;)
Mogao sam biti ubiven od ovog debelog sa štapom
najveci prijatelja mus/limana u sr.biji .. mrzi sr.be vise nego sto dod.ig mrzi mus/limane
Nek si ga prebio, on bagra da ti vrijedja djecu i familiju.
Ako lideri pojedinih stranaka na ulici i u kafani prebijaju ljude, kakav to može dati primjer običnim građanima ? Političari bi specijalno trebalo da povedu računa i o izgovorenoj riječi i o učinjenim djelima.
Čanak laže čim zine, ko zna da li je sad dao ostavku ili opet laže...
malo nas bošnja zna da le kada je u Sarajevu puklo na ulicama Beograda bio nezapamćen broj ljudi koji je između ostalih bio predvođen i Nešom. ne mrze on i balaš Srbe, mrze četnike. kada shvatiš razliku bićeš i ti normalan čovjek