Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niukom slucaju ne dolazi smanjivati broj medjunarodnih snaga,narocito sada za vrijeme svjedske krize-nego samo jos vise dodavati kao u Afganistanu,jer Kosovo je izuzetno bogato podrucje,gdje svako juzvo voce uspjeva i to u veoma velikim kolicinama,tako sto ce se jedino na tome podrucju moci izbjeci ono najgore,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Na zalost druze\' Pipo,Bosna je u ovome svemu \"iskoriscen durex condom\" pri \"skidanju NEVINOSTI balkanskom narodu\",figurativno \"speeking\". I thinkss that wee pley \"real\" good. Zrinski....
Pa sta cekate da Kosovu ukinete vize?A???nato ima jednu od najvecih baza na Kosovu zato vam i treba kosovo,sto se tice ukidanja vizai EU-je pokazala je ta EU-ja koliko voli Muslimane u EU-ji vec odavno...licemjerstvo i islamofobija! A dje je Bosna i Hercegovina u svemu ovome?A??? BiH4EVER!
\'Budućnost Kosova i zemlje regije u NATO i u EU\' sta god da znacilo...