Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ih dva đibera sa figom džepu i zubata nakarada. Sve je osuđeno na propast unaprijed,
Sa genocidašima se i ne može razgovarati bez jakih žiranata, laž je njihova vodilja i kao takvi su apsolutno ne prihvatljivi za bilo kakav razgovor u četiri oka. Tači, ne dozvoli da te vodaju žedna preko vode.
Živojin Mišić, ne jedi govna kad znaš da lažeš.
@ Živojin Mišić, u Islamu je osnovni postulat "La ikrahe fi ddini" što znači u vjeri nema prisile, dakle na silu se ne može ništa a da bi zaslužilo poštovanje.Hvala Bogu pa živim u ISLAMU vjeri mira, tolerancije, istine i mnogo drugih pozitivnih spoznaja. Prouči malo Islam vidjet ćeš da sam u pravu. Lijep pozdrav zalutala dušo.
Nek priznaju više to Kosovo, biće nam svima lakše :)