Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatso nista trazili objasnjenje od Tadica i drugih oni su 12 godina bili na vlasti, tada je skrivan maldic i ostali. A sada kada je dosla nova vlast mislite da mozete kako ocete sa njima, mislim da ste se grdno prevarili.
Jesu oni uhiceni? I sta sad Maltretirate ljude i dalje iako su iza resetki? Joj strasno na sta ste sve spremni. MNOGO MISLITE DA STE IZNAD NIVOA SVIH.
Dosta je više tog Haškog tribunala. Da neće možda da gone i porodicu Miloša Obilića zato što je rasporio Murata.
Vjerojatno zele znati tko je taj ,koji je narusio zdravlje Ratku Mladicu?
Mozda ih interesira i tko je krio Kurt Valdhajma ?
Sa cime se bavi ,,ozbiljna,, EUropa!
Ovo je zaista smjesno ! Sad je na redu vjerojatno i tema : Sta su jeli ,dok su se krili i na kojoj pijaci je uzimano povrce ,da bi okrivili upravu pijace !
U svakom slučaju, ako je i neko bio umješan u skrivanje, to mogu biti samo pojedinci iz prošle vlasti, jer ljudi iz ove vlasti, čak i da su htjeli, nijesu bili nikako u mogućnosti da u tome učestvuju, a i ne vjerujem da su se bavili time
Lako mi je za optuzenike nego mi se Meliha sakrila pa je nema ;-)
Ma zar je moguce, srpski zlocinci pa se jos u Srbiji sakrivaju, aaa
Mene bas zanima sto ovaj Brammertz nije razgovarao sa onom njihovom predhodnom vladom o tome ko je sakrivao begunce od haskog tribunala ,nego sad dolazi da razgovara sa novom vladom o tome.
Gospodine Bramerc sto se nezapitate ili jos bolje zasto niste pitali onu predhodnu vladu o tome,pa svi znamo da je njih ustvari stitila predhodna vlada i da ih je skrivala.
Pa zakaj se niste zapital,sto vam to nisu dali oni koji su u to vrjeme bil na vlasti u Srbiji gospon Brammertz