Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....kad već uzimaš, uzmi k'o čovjek.....bolje i ovako, nego se hebavati sa kreditima.... ......uložite u osnivanje stranke , zagrabi pa vladaj....😂😂😂
otisli su oni davno s otoka legende moje :D
sretno im bilo
yebo ti takvu drzavu
Svaka cast.
A da mozda ispitate radnike te banke hahahaha
vrlo dobro, nadam se da ste podmornicom već odavno stigli u Italiju
Džek-pot......aferim. Čuj majke ti novac nije bio u sefu,spakovan,nema zaštitara i alarm se nije aktivirao!? Ko je to mogao sve znati i isplanirati?Mi ovdje na Klixu hahahaha
Brač job 🙌
ovo da se desilo u BiH top komentar bi bio "yebo ti ovu drzavu!" necu reci ko bi ga napisao a ko bi puco pluseve tom komentaru :)
hahahah 200 hiljada eura u raznim valutama i apoenima hahahaha placem hahah
I ovo ce prikacit Ziketu......
Morska pljačka stoljeća.....
eno ih u gl.bukovici..sad profurase gliserom uz rijeku😉
E to je posao.
Grozno i zalosno kad procitam, izvresena pljacka bilo ranjenih i sto je najgore bude i ubijenih. Diviim se ovakvim lopovima! Ukrali su od banke i bez nasilja. Najgori su kokosari koji kradu od ljudi koji rade za mjesecnu platu ili otimaju tasne zenama na ulici, vrlo vrlo gadljivo.