Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT SIPTARIMA JEDNOG DANA CETE PLATIT ZA SVA ZLA I VASA I OVOG ZAOADNOG SMRADA
NISAM JA LUD BRE STOKO, JA SAM BRE PEDER KOGA SU SVINJE SILOVALE PA SAM MALO BRE POMUCEN. GROKCEM, SKICIM ITD ITD. AKADEMIK SE ZOVEM BRE ZATO STO SAM PLANIRO BRE SA SLOBOM DA HAPIM SLOVENIJU, HRVATSKU, BOSNU, CRNU GORU, KOSOVO BRE, MAKEDONIJU TAMO BRE NA SANU (Svinjska Akademija Naguznog Ugurivanja). MEDJUTIM NIJE USPELO BRE PA ME BRE I ONI NAGUZISE I IZBACISE BRE AL\' MI JE BRE TITULA OSTALA BRE NABIJENA U GUZICI.
konferencija zavrsena,a Vi laprdate i dalje?????ceka se 15.00 i izlazak pred novinare..budita fakat malo azurni!
A moze se ici u Banja Luku i obiljezavati dan tzv \"rs\",jel da gdine Tadicu? Moze se otvarati skola koja se zove Srbija i jos cinicno pozivati da se skola pod nazivom Bosna otvori u Srbiji tj Sandzaku! A moze se cak i raspravljati hoce li se ili nece usvojiti rezolucija o Srebrenici! Umjesto da se jednoglasno i bez puno premisljanja prihvati, srbijanci se neckaju! A sta je sa ratkom Mladicem? Sigurno je pod zastitom DB i Vojsle Srbije i sepuri se Beogradom pod laznim imenom i likom kao njegov nadredjeni bivsi tzv predsjednik tzv \"rs\" Karadzic Radovan! Poslao marionetu Spirica da trosi drzavni novac nebil jos vise osiromasio BiH i jos ga nagovorio da napusti konferenciju kad bude izlagao predatavnik Republike Kosovo!
PREPALA SE SEDA PIZDA.....PIČKA=POLNI ORGAN,PIZDA=KARAKTERNA OSOBINA
Ti supci u Srbiji se ponasaju non stop ko uvrijedzena mlada.........tuzibabe i supci genovidni........
ah kakva steta, sto \"demokrata\" Tadic ne ide u Sloveniju! Taj isti Tadic sto je u ministarskom fraku obzbjedjivao i sakrivao Djenerala KRVNIKA po JNA jazbinama Topcidera i Dedinja. Taj isti Tadic sto Srbijanske zastave unosi kilometrima duboko u BiH prostor. Taj ist Tadic kome su Slovenci prije neki dan prostrse crveni tepih po kojemu se on u drustvu novinarke sa Pantovscaka sepureci, vrlo tendenciozno i ultimativno oglasio pod kojim uvjetima Albanci mogu doci u Sloveniju i prisustvovati SUMIT-u Balkanijade. Pitam se koje ce vrijeme proci pa da taj \"demokrata\" Cosicev ucenik, krene u akciju zabrane da Albanci prestanu udisati zrak jer eto i Srbi ga udisu. Typ \"demokrate\" ala slobodancic koga se mora dobro analizirati!
dodji srbin kod menje u prizren nja bakljava
Kako to glupo izjashnjavanje,da se Tadic ne protivi izruchenju,Ganica bih,on je vec davnih dana,josh ranijih godina 1997,2000-izruchen Bosni i hercegovini,pa se nishta ne preduzima-kao i za ostale Muslimanske ratne ZLOCHInce!!!(RS-e)
GROBNICA ZA BORISA .
NIJE MOGUĆE .
Trebao je još proliti Alpsko mleko, mali Sloba
hahahahahahaha sto nekog zabolje sto tadic nece bit
Tadichi, ne moj be da se ljutis be. Nisam namjerno be. Hajde be dodji da se voljemo be.
i da nema nikog iz EU-izuzimajucu domacine Zlovence!Trc Milojka!