Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je narodima da ih podmasuju da mrze jedni druge ovakvim izjavama. Dosta je. Prestanite to da radite, ljudima vise nije dobro da slusaju da se neko sprema za rat, da neko mrzi nekoga, da neko radi ovo ili ono. Pustite narod da sam proceni. Ne trebaju nam placeni šaptači!
Nije samo da se zanela, vec potpiruje mrznju i podriva ugled vlada u regionu, jer ih medjusobno sukobljava. Nema veze, to je svakako deo naseg generalno pogresnog shvatanja demokratije, reci sve sto ti padne na pamet. treba imati meru. Vlada Srbije sprovodi niz krupnih mera iz svere ekonomije, pravosudja, policije, spoljne politike i to sve od jednom. Njos se ne svidja da drzava krene napred, bilo koja drzava regiona, jer tada nece imati povoda da prima platu. Trusni region = pleta
Ovo sto radi ova Sonja Biserko moze da radi bilo koji covek sa osnovnom skolom, tj. kritikovati domicijalnu vlast, dobijati simpatije stranih medija, stranih vlada, ambasada i donatora. Ipak, treba imati meru, a ona se ozbiljno zanela.
draga gospodjo pusti ga nebih nikom naškodio,osim svom narodu,u Bosni bih zivi pod zemlju srbi išli,i na kraju izgubili i Sandzak gdje je Bošnjački narod u dominaciji!
Pravo zboris. Malo se prise o spremnosti vlade Srbije da zajednickim snagama pokrenemo nase zemlje iz učmalosti i nemaštine. Treba da udružimo ekonomsku snagu i pokrenemo investicije na drugim kontinentima. Vidim da vlada Srbije ima dobru volju i da sprema brojne projekte, pa zašto ne iskoristiti ovu šansu? Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora, svi zajedno.
Potrebne su nam zajednicke investicije, da stvaramo visu vrednost, da iskorisitmo svoj visoki intelekt koji je evidentan svuda u svetu ali ne jos i na ovim prostorima. Ovo je je najbolji nacin za jacanje saradnje.
Bitno je da ljudi izvuku pouke iz ovih ratova, da ne dozvolimo nikada vise da nam se desi nesto slicno. Ako u necemu mozemo da se slazemo, onda je to ekonomija tj, ekonomski interesi. Na vladama ovog regionima je da zapocnu jednu novu etapu istorije zasnovanu na zajednickoj saradnji. U Srbiji vlada radi veoma efikasno i odgovorno, pa verujem da ce Srbija nadoknaditi sve propusteno i procerdano u prethodnom periodu. Takodje, vidim da u Srbiji ima volje da se saradjuje sa okolnim zemljama. To treba iskorititi. Srpsko trziste je veoma otvoreno za proizvode iz okruzenja, pa to treba iskoristiti.
Istorija je najstrasniji sud g. Biserko...vi cete svako zauzeti svoje mjestu u Istoriji srpskog naroda...zajedno sa drugim jahacima apokalipse poput Nasera Orica, Gotovine i drugih k o lj a c a srpske djece cak i novorodjecadi...oni k o lj u a vi ih stitite zatrpavajuci istinu o tim zlocinima...preuvelicavajuci a cesto i izmisljajuci srpske zlocine...zivimo u modernom vremenu kada je sve zapisano...vec ste vi shvatili da novac ne donosu srecu...to govore misici lica...tj deformisana namrstena faca...kada bi ste se nasmijali, to bi tek odalo zatrovanu dusi i izopaceni um...jer vase lice bi se pretvaralo u lice monstruma. Ovako fino nasminkani ostavljate utisak normalne osobe...ali samo vi znate kako vam je i kako ce vam tek biti...neka vam je Bog na pomoci...
Ova Biserko nije normalna. Do sada sam mislio da njena prica ima smisla i realnog osnova, ali sada je preterala i pokazala da radi prem necijim instrukcijama. Morala je da zna kada je dosta.
Ja bi se poslje ovake izjave zapital dal cem ostanem na to mesto u Helsinkskom odboru.
Suti,dosado samo suti i neprogovaraj vise ni rjeci,da nebi ostala bez funkcije.
Ovoj gospoji Bisjerko bi bilo najbolje da cuti i da se pokrije usima,jer nije u pravu.
Rusi su potisnuti sa Balkana , a to je vazna strateska raskrsnica, rade na tome da povrate pozicije ...dalje ne zelim komentarisati !
A od Helsinskog komiteta nema vecih shovinista u Evropi...ne kaki Sonja
nije ni eu, ni usa, a bogami ni rusija i kina ono sto su bile 90ih...jedni iz dana u dan jacaju, a drugi slabe...prepusticu ti tebi da pogadjas ko je ko...pazite si dupence...sljedeci put ako krenemo, ne stajemo do trsta :-)))