Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okanite se vise balkana...je.bem vam mater onu nenormalnu...stoko!!!
Karl Bildt. Persona non grata zauvijek.
Gospon Bildt ... ... jeste li još uvijek u braku ? ... jesu li vam poznate riječi "šljiva","rakija" ??
Koga vi lažete, tukmezi jedni!
Gospodine Bildt ... ... dal više volite keš ili kartice ? ... jel vam erekcija ista kao i prije ?
Gospodine Bildt ... ... dal više volite keš ili kartice ? ... jel vam erekcija ista kao i prije ?
(1)-ima li još detalja o Biedtovoj finansijskoj mobilizaciji u "junake" ? (2)-jel Gospodin Bildt ikada boravio u Tajlandu ?
Prisjetimo se, Karl Bildt je u Švedskoj poznat po velikom finansijskom saučesništvu u Vojsci Republike Srpske ("junacima"). Jel tako ?
Ovaj Bildt je kod nas pravo omražen, kao i svaka druga iskrena osoba. Svi ostali bjelosvjetski političari i moćnici koji nam o glavi rade misle nam i gore od njega, samo šute i smješkaju se. On nam bar tu i tamo kaže ono što oni svi misle i najvažnije, ono što oni ovdje rade. A rade mnogo toga. Sve je ovdje tačno onako kako su oni zamislili.
Ideologija=DEMAGOGIJA!
nemas pojma...diplomate po eu vec otvoreno pricaju da bi za evropu "dobro dosao" neki novi rat na balkanu i to sa malo vecim intenzitetom... ako pogledamo da su hrvatsku nasilu ugurali u eu...ostaje samo mogucnost sukoba u bosni ili albanaca sa bilo kojim susjednim narodom....balkan moze spasiti samo da se ta stoka izmedju sebe posvadja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u prevodu ko ne sluša neće ni jesti. jelo iz evropske čase se plaća, neko više neko manje. problem je što konzumenti čase ne znaju sami da je napune hranom pa zato viču sadaka sadaka sadaka for us. dalje je sve u tehnici traženja sadake, ko bude uspješniji u tome više će i zobati. ko se usudi da sam puni času bez nadzora brisela biti će izoliran.
kad ga vidim nemam napretka mjesec dana!
Jebem li vam mamicu u picku kriminalnu da vam *** bre nenormalnu zapadnu u 3pm!!!!1 VI ste za neki mir?? Mrs u 3pm, nahuskaliste sve bre, i sad uzeli kapitalizmom, i sad pametujete nesto, ali ako jbga Evropa slabi, pa ce i vi da osetite NEMOC!!
sta ti je srbo sta si zapjenio...oni su bili cijelo vrijeme na vasoj strani...nisu vam oni krivi sto vi niste uspjeli da pobijedite nenaoruzanu bosansku vojsku...kriva je vasa nesposobnost i kukavicluk...pa ni jedan jebeni rat vi niste pobijedili ***te...ccc...
Nokostrijesim se kada cujem ime ovog sijedog.Samo sto dalje od nas.Sanasih jada je napravio karijeru i sikter vise.