Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima divna srpska pesma:Ode Kosovo...Tadić vrlo \"lepo\"peva
Ovaj Bajden je uvek rado viđen gost a i pametno zbori. Velkom to Belgrejd mister Bajden
siptari drze drogu u Sarajevu i truju Sarajlije sa sladoledom (keljmendi)
Nista ti ne preostaje Tadicu nego da se IZVINES..Kome? a nije vazno samo se ti IZVINI TO TI JE JEDINI POSAO KOJI OBAVLJAS ODLICNO OD KADA SI ZAJAHAO SRBIMA NA LEDJA...
Ovo iznad je trebalo biti @..., a ne ... Slijepce! SlijepcE! Slijepce! Odosmo u PM, hajde slavi malo balkanoidini polu-covjekoliki-polu-majmune- jer IDEMO SVI, samo je pitanje vremena KAD! A u PM koji SLIJEPAC! Pita se nesto Srbija, Hrvatska, Bosna...a u PM s kim zivim!
Sijepce! Nece Srbija traziti naplatu nego Rusija. A Kina samo suti i muti. Slijepce! RIP i tvom mozgu malom nerazvijenom naciJOnalistickom.
a imali smo potencijal da se dignemo iz prasine. Sada smo osudjeni da budemo nesto izmedju praonice love, puta opijata i zoloskog vrta sa eksperimentalnim polu-covjekolikim-polu-majmunima. RIP Balkane dodjose ti veliki opet glave... RIP :-( Samo je pitanje vremena kad ce veliki pozar planuti, ali nisu ni u EU sigurni, pa pokusavaju smiriti dok ne smisle sta ce... a nemaju pojma sta bi... e koji delbor u PM!
Zasto bi rjesavao prakticna pitanja, kad umjesto toga moze da baljezga o Bosni
tako to rade ameri,zabiju ti do jaja,a ti prdonja Tadicu pevaj Kosovo je serbia...hehehehe
SAD CE SRBSKI DIVLJACI POKUSATI OPET SVE NA STARI ISTI NACIN, TJ. DA PRIHVATE GUBITAK KOSOVA ZA RS STO IM NECE NIKAD USPJETI PA CE ONDA OPET ISTA STARA PRICA O UGROZENOSTI. A ONDA CE SE OPET RODITI NEKI \"JUNAK\", IMAGINARNI SAMO ALI IPAK JUNAK U NARODNIM GUSLARSKIM SPJEVOVIMA POPUT ONOG KRALJEVICA MARKA. OOOOOJ DOOOOBRICEEEEE COOOOSICUUUUU, NACINI NOVUUUUU LAAAAZ DA NAROOOOD IMAAAAA USTAAAAA VJEROVATIIIII OOOOOJ
IZGLEDA DA TI JEDINO STO MOZES JE DA GROKCES I BALEGAS JUNAC. NISI JOS NAUCIO NISTA OD ZADNJIH 20-TAK GODINA. USKORO CES TAKO DOLAZITI NA NEKI VOJVODJANSKI FORUM DA IM GROKCES. RIKNUSE Nezavisne Drzave Slovenija, Hrvatska, BiH, Kosovo, CG, Makedonija, uskoro ce i Vojvodina biti clan zajednice. A TI GROKCI I DALJE!
GRO.KCI GLUHO.BUKO.VICKA KOPI.LADI, IS.KE.NJAM VAM SE NA MEMO.RIJAL.NI CEN.TAR U POTO.CARIMA I OBRI.SEM PAK.SU KUR.ANOM! NOZ ZICA SRE..BRE.NICA! http://www.youtube.com/watch?v=p8BzLpOfEFQ
Eh, sad će Srbija tražiti naplatu.
Dup.elizac americki ga.mad petokolonaska kao uvek u istoriji prvo moramo da se resimo domacih izd.ajnika da bi obracunali sa vanjskim neprijateljima!! Jadni smo li kad nam je i vojska nikakva naspram NATA!
\'jake i duboke veze\' fantazija......ja bih volio da se i ojacaju i prodube....ovako kako su sad jake i duboke. Covjece, za jaja Srbiju drze i nema disanja. Dobro je da je tako, u suprotnome mi komsije dobijemo po nosu. Zao mi je ali je tako... i tako je najbolje.