Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kulturan način, za kulturu.
Bravo ! Takav protest treba i u seher SA. Tesko narodu da protestuje vezano za takve stvari a da se Barlotti i picke materine zatvaraju odma bi se digli da protestuju !
EminaSA; Znam da me mrzis , cmok cmok :)
Manje alkohola ,pa ce bit dosta za hljeb !
Niko ne dobija koliko je potrebno ! Ali oni mogu i zaraditi ! Neka im daju njihove kolege (menadzeri)
Bar nisu gladni ! Neki i ono sto su dobili nisu zasluzili!
Oko 1000 kulturnih gradjana beograda! Ostatak?
jao bree ovdje da napisu clanak UTUSILA SE PASTRMKA U LASVI vi bi to ispolitizirali . nisu politicari jedini koji sve ispolitiziraju u dobrom su drustvu "trazili ste gledajte"
2. Nacionalisticki cetnik - sve je jasno: Draza Mihajlovic, Kralj Karadjordjevic, Radovan Karadzic, Vojislav Seselj, Vojislav Kostunica, Tomo Grobar, Era Ojadnic i drugi. 3. Proamericki izdajnik: Natasa Kandic, Ceda Jovanovic Narkoman, Nenad Canak, itd itd Dakle moze se vidjeti raslojavanje na tri tipa politicara. A i Hrvati su zanimljivi za analiziranje npr 1. Komunisticki Ustasa: Mate Boban, Franjo Tudjman, Ante Gotovina, Vladimir Seks, Ivic Pasalic itd. 2. Nacisticki Ustasa: Citava porodica Paraga, Ante Pavelic, ustaski kardinal Stepinac, 3. Tradicionalne hrvatske komunjare: Stipe Suvar, Damir Kajin, Ivica Racan, Josip Broz, Vladimir Bakaric i drugi.
Bosnoslave , inteligencija ti je na nivou kišne gliste
Gaetano@ Ti si živa enciklopedija.......gluposti
Ne boje se kao ovi nasi posrbijanci koji ne smiju nositi zastavu im cukundjjeda, ljljijane.
pa zar nisu velicali ratne zlocince drazu mihajlovica i ratka mladica...???sta im je...???
Bosna i Hercegovina je trenutno posljednja slamka za koju se uspješno hvata srpska vlast u svojim stogodišnjim metodama proizvodnje i distribucije ratnog haosa. I nije dovoljno čak ni desetak godina da se taj izopačeni nacional kretenistički sistem promijeni. Beogradski univerzitet još uvijek proizvodi gangstere mnogo brže nego što ih međunarodni kazneno popravni sistem može obraditi. Jel tako ? Analizirajući video materijal, može se jasno uočiti da čak i beogradski sportista Novak Đoković voli u svom riječniku da koristi riječi kao citiram: "generalštab" "baza" i t.d. što je malkice "pametnije" od terminologije beogradskog pjevača Momčila Bajagića u stilu, citiram: "... i kad se peva i kad se puca ..." UMJETNOST I SRPSKA VLAST: Mnoge televizijske stanice u zoni Beograda za novogodišnju noć vole emitovati pjesmu u stilu "kalašnjikov, kalašnjikov". Možda najgluplji beogradski umijetnik, je upravo Bora Đorđević ( srpski Tompson ) koji koristi svaku priliku kada se pojavi u Istočnom Sarajevu da kroz govore i pjesme slavi alkoholizam i narkomaniju. I baš kao što Tompson nema muda da se pojavi izvan opsega fizičke sile hrvatske vlasti, tako ni Đorđević nema muškosti da se pojavi izvan opsega fizičke sile srpske vlasti.
Hmmmm slazem se s ovim komentarom. Uz to treba dodati i da pomenuti Bora Djordjevic u svojoj pjesmi Na zapadu nista novo kaze: Za ideale ginu budale --- recimo ideal Velike Srbije za koju su ginuli on sam i njegovi sljedbenici. Zatim: Kreteni dizu bune i ginu - Sjetite se srpskih mitingasa s kraja 1980tih, Ne sme niko da vas bije itd itd. Zatim u njegovim koljackim pjesmama: Nemoj da ides mojom ulicom - Zasto da se mucim da zbog tebe patim, najbolje ce biti za glavu da te skratim. U pjesmi nekome prijeti smrcu. To je ta tipicna srpska kultura. Mogli bi do ujutro sa komentarima, ali opet ako se tek uzmu narodnjaci eh tu je prava filozofija: Stoja: Ma postat cu plava i bit cu kucka prava, leci cu sa njim da te ponizim. Ko o cemu Srbi o kulturi.